Foto / Neprepoznatljiva je!

Šta se dogodilo s licem mlade pjevačice: Rita Ora šokirala fanove!

Showbizz14.02.17, 16:32h

Šta se dogodilo s licem mlade pjevačice: Rita Ora šokirala fanove!
Poznata je kao pjevačica, članica je žirija 'America's Next Top Model', a ovih dana promovira nastavak filma '50 nijansi mračnije' u kojem ponovno ima ulogu. No ono što je mnoge iznenadilo nevjerovatna je transformacija 26-godišnje Rite Ore koja se izgleda u posljednje vrijeme previše druži sa svojim estetskim hirurgom

 

 

Otkako se pojavila na muzičkoj sceni, britansku pjevačicu kosovskih korijena Ritu Oru mnogi nazivaju modnim kameleonom koji se u tili čas transformira iz djevojke iz susjedstva u atraktivnu vamp djevojku. No ono što su mnogi zamijetili kada se 26-godišnja pjevačica pojavila sinoć na partyju uoči ovogodišnje dodjele muzičkih nagrada Grammy je to da izgleda sasvim drugačije.

 

rita-ora-lice

 

Odjevena u crni šljokičasti kombinezon s resicama, izgledala je glamurozno, no svima se pogled zadržao na njezinu licu. Osim što je obojila obrve u istu nijansu kakva joj je trenutačno kosa, kada se pogledaju njezine fotografije otprije nekoliko godina, ne može se ne primijetiti razlika.

 

Već na prvi pogled vidljivo je da se pjevačica podvrgla estetskoj operaciji nosa, koji je sada puno uži i pravilniji, a i oči joj izgledaju sasvim drugačije. Naime, prije je oblik njezinih očiju išao lagano prema dolje, a sada ima mačkast pogled koji je jakim make-upom dodatno pojačan, a više nema ni vrećice ispod očiju. Drugačijeg su joj oblika i usne koje su i prije bile putene i donja joj bila deblja, a sada je vizualno gornja veća i tipičnog oblika kakve imaju osobe koje su u usne stavile filere.

 

rita-ora-lice1

 

Rita Ora ovih dana promovira film '50 nijansi mračniji' u kojem glumi sestru glavnog glumca, a je li zbog te uloge promijenila i imidž te se podvrgla zahvatima, ne zna se. Ako je ona zadovoljna, ne može joj se ništa prigovoriti, osim jedne stvari - da kao uzor mladim djevojkama diljem svijeta ne odašilje pretjerano pozitivnu poruku - da je i prirodno lijepoj mladoj osobi potreban kakav-takav estetski zahvat.

 

(Tportal.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook