foto/ opet podigla modnu prašinu

Melania zbog izazovnog stajlinga na meti kritičara: Je li pretjerala s izborom haljine?

ŽENA iN14.02.17, 12:45h

Melania zbog izazovnog stajlinga na meti kritičara: Je li pretjerala s izborom haljine?
Kada se Melania Trump pojavi na nekom događaju, svi obraćaju pažnju na to šta je obukla. Tako je bilo i u slučaju susreta američkog predsjedničkog para i japanskog premijera sa suprugom

 

Dok svijet bruji o navodnoj zaljubljenosti Ivanke Trump u kanadskog premijera, Melania zavodi odjevnim kombinacijama!

 

Kada se Melania Trump pojavi na nekom događaju, svi obraćaju pažnju na to šta je obukla. Tako je bilo i u slučaju susreta američkog predsjedničkog para i japanskog premijera sa suprugom- piše Blic.rs.


 
Donald i Melania sastali su se sa Šinzoom Abeom i njegovom suprugom Aki Abeom. Dvije dame provele su dan šetajući po japanskom vrtu smještenom na Floridi, dok su Trump i japanski premijer dan proveli igrajući golf.
 

Melania je za ovu priliku obukla usku bijelu haljinu sa potpisom Calvina Kleina.

 

melania-trump-1

 

Modni komentatori kažu da je ova haljina previše izazovna i da je Melania trebalo da se odluči za neku svedeniju varijantu.


 

Međutim, kada uporedimo prvu damu Amerike i suprugu predsjednika Japana, ako ćemo već da cjepidlačimo, mnogo je provokativnija Aki od Melanie. Dok je Melania nosila bijelu dugačku haljinu, ravne baletanke i kardigan, supruga premijera Japana odlučila se za kraću suknju i više boja.

 

melania-trump-i-japanci


 
Na kraju tog dana Melania je ponovo iskritikovana zbog izbora haljine.

 

Čipkasta haljina koja otkriva dekolte i dio nogu ponovo je bila na meti modnih čistunaca, ali Melania se ponovo nije obazirala na dobacivanja. Ako nas pitate, s pravom!

 

melania-trump-2


 
A šta vi kažete na stil prve dame? Pretjeran ili sasvim taman?

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook