u tuči ispred objekta

Krvava noć u Orašju: Trojica mladića izbodena ispred diskoteke

Hronika14.02.17, 08:09h

Krvava noć u Orašju: Trojica mladića izbodena ispred diskoteke
Iz policije je potvrđeno da im je u nedjelju oko 4.15 sati prijavljeno da se ipred spomenute diskoteke nalaze tri teško povrijeđene osobe, koje su izbodene oštrim predmetom

 

Trojica mladića izbodena su oštrim predmetom u tuči koja se u noći sa subote na nedjelju dogodila ispred diskoteke "S-klub" u Ugljari u Orašju.

 


Iz policije je potvrđeno da im je u nedjelju oko 4.15 sati prijavljeno da se ipred spomenute diskoteke nalaze tri teško povrijeđene osobe, koje su izbodene oštrim predmetom. Dolaskom na mjesto događaja, policijska patrola zatekla je povrijeđene mladiće starosti 16 i 20 godina, nakon čega su dvojica prevezena u bolnicu u Orašju, a treći u Vinkovce. 

 

Iz MUP-a Posavskog kantona, kako su pojasnili, u interesu istrage, nisu željeli otkrivati više detalja ovog slučaja.

 

- O slučaju je upoznat dežurni istražitelj kriminalističke policije PU Orašje, koji je poduzeo zakonom predviđene mjere - kratko su saopćili iz MUP-a Posavskog kantona.

 

Nešto ranije, tačnije oko 3.20 sati, PS Orašje je zaprimila prijavu ulaska naoružanog muškarca u ugostiteljski objekat "Leo" u Ugljari. Nakon prijave, patrola PS Orašje je izašla na mjesto događaja, te uhapsila 51-godišnjeg I. M. iz Domaljevca, koji je priveden u službene prostorije, gdje je zadržan do istrežnjenja.

 

Protiv njega će biti poduzete zakonom predviđene mjere, naveli su iz policije.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook