MISTERIOZNI OPORAVAK

Šta se zaista događa sa Schumacherom: Menadžer ne želi više šutjeti, porodica u strahu krije istinu...

Sport10.02.17, 15:35h

Šta se zaista događa sa Schumacherom: Menadžer ne želi više šutjeti, porodica u strahu krije istinu...
Tačno stanje slavnog njemačkog sportaša njegova obitelj drži u strogoj tajnosti, a na takav njihov stav požalio se bivši Michaelov menadžer, Willi Weber

 

 

Prošlo je nešto više od tri godine otkako je Michael Schumacher teško stradao na skijanju u francuskom Meribelu. Sedmerostruki svjetski prvak tog je za njega kobnog 29. prosinca 2013. godine odskijao izvan staze i zapeo za kamen koji ga je odbacio desetak metara u zrak.

 

Pao je i udario glavom u kamen, a bez obzira što je imao kacigu, posljedice su ipak bile izrazito teške. Hitno je prevezen u bolnicu gdje je stavljen u induciranu komu, a zatim je uslijedila selidba po bolnicama da bi 9. rujna 2014. godine otišao u svoj dom u Švicarskoj prilagođen za što brži oporavak.


Iako Schumi ima najbolju i najmoderniju medicinsku skrb, poboljšanja u njegovu zdravstvenu stanju nažalost nema. Točno stanje slavnog njemačkog sportaša njegova obitelj drži u strogoj tajnosti, a na takav njihov stav požalio se bivši Michaelov menadžer, Willi Weber, prenosi Jutarnji.hr.


"Schumacherova obitelj me se boji. Slao sam cvijeće i čestitke za Michaelove rođendane, ali ni tada mi ništa ne odgovaraju. Sve skupa me čini jako tužnim. Kao da je u pitanju nekakav strah da bih mogao otkriti neku tajnu, ili ne znam što. Pa, ja to nikada ne bih napravio. Potpisao bih i ugovor o tajnosti da treba", rekao je 74-godšinji Weber pa nastavio:


"Moj stav je da bi obitelj morala objasniti milijunima Michaelovih obožavatelja što se događa i kako je Michael. Već neko vrijeme govorim kako njegova obitelj ne govori pravu istinu. Često, kada sam kod kuće sam i telefon zazvoni, pomislim kako će s druge strane biti Michael koji će mi reći: 'Willi, što ima?!' Nada umire posljednja..."

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook