RAZVOD ZBOG PJEVANJA

Prije Mustafe bila udata za Aladina: Bivši svekar Emine Jahović otkrio priču o pjevačicinom prvom braku

Showbizz09.02.17, 17:13h

Prije Mustafe bila udata za Aladina: Bivši svekar Emine Jahović otkrio priču o pjevačicinom prvom braku
- Ja sam joj rekao da može pjevati za svoju dušu, ali kada je ona odlučila da to ne bude samo amaterski, moj sin nije želio ženu koja neće stalno biti kod kuće, ispričao je bivši svekar

 

 


Prije nego što se udala za popularnog turskog pjevača Mustafu Sandala, Emina Jahović bila je udata za izvesnog Aladina iz Novog Pazara.


Ekipa magazina "Blic Puls" svojevremeno je posjetila rodno mjesto pjevačice, gdje su sreli Emininog bivšeg svekra Rustema, koji je ispričao kako je ona tada pobjegla od kuće da bi se udala za njegovog sina Aladina. Ipak, brak nije potrajao.


- Problem je nastao kada je ona smislila da se bavi pjevanjem. Njena majka je došla kod mene i rekla mi: "Rusteme, znaš da Emina jako voli da pjeva". Ja sam joj rekao da može pjevati za svoju dušu, ali kada je ona odlučila da to ne bude samo amaterski, moj sin nije želio ženu koja neće stalno biti kod kuće. Razmislio je i odlučio se za svoju porodicu. Njihov brak je trajao šest mjeseci i tada se sve završilo - ispričao je tada Eminin svekar za "Blic puls".

 

Kako Aladin (danas) izgleda i čime se bavi, pogledajte OVDJE.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook