Čudan ljubavni par

Assange ne smije kročiti na ulicu, a uspio je zavesti jednu od najvećih seks bombi ikada?

Showbizz06.02.17, 11:10h

Assange ne smije kročiti na ulicu, a uspio je zavesti jednu od najvećih seks bombi ikada?
I iako na prvu djeluje da glumica i osnivač WikiLeaksa nemaju mnogo dodirnih tačaka, povezuje ih aktivizam kojim se oboje bave, ali i ljubav prema Rusiji

 

U posljednja četiri mjeseca glumica Pamela Anderson posjetila je Juliana Assangea u ekvadorskoj ambasadi u Londonu pet puta – prenosi Daily Mail.

 

To je bilo dovoljno da se pokrenu glasine kako je jedna od najpoznatijih plavuša na svijetu u vezi s kontroverznim aktivistom i osnivačem WikiLeaksa.

 

Julian Assange u ekvadorskoj ambasadi u Londonu živi od 2012. godine. Tada je, naime, predao zahtjev za azilom kako bi izbjegao izručenje zbog optužbi za seksualno zlostavljanje za koje ga terete u Švedskoj. Zanimljivo je da je razlog Pamelinog prvog službenog dolaska u njegovu rezidenciju bio pokušaj dogovora da Julian podupre njezinu novu organizaciju koja se, ironično, bavi zaštitom seksualno zlostavljanih žena.

 

pamela-anderson-sad

 

Zadnji put Pamela je posjetila rezidenciju 21. januara, a u nekoliko navrata prije toga Julianu je donosila hranu iz obližnjih trgovina i restorana. U nekom trenutku, čak su krenule i bizarne glasine o tome da je glumica otrovala Assangea. One su se, naravno, pokazale neistinitima.

 

I iako na prvu djeluje da glumica i osnivač WikiLeaksa nemaju mnogo dodirnih tačaka, povezuje ih aktivizam kojim se oboje bave, ali i ljubav prema Rusiji.

 

Poznato je da je većina materijala s kojima je Assange izašao u javnost potekla upravo od ruskih hakera, dok je Pamela česta gošća Rusije pa je tako 2015. nakon sajma u Vladivostoku na kojemu je bila glavna gošća i atrakcija, razgovarala sa šefom Putinova kabineta Sergejom Ivanovim o očuvanju i pravima divljih životinja u Rusiji.

 

Izvori čak govore da je izjavila kako bi voljela postati državljanka Rusije, a navodno joj se njena pojavljivanja u toj zemlji i pozamašno plaćaju.

 

I iako se glumica službeno još nije susrela s Vladimirom Putinom, ruski izvori govore da je predsjednik njezin veliki obožavatelj. Je li u pitanju divljenje veće od onog koji ima većina muškaraca, ostalo je nepoznato, no, neupitno je da se 49-godišnja Baywatch djevojka svidjela kako Putinu, tako i Julianu Assangeu – zaključuje Daily Mail.

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook