Nije se pojavila ni pred Novu godinu

Svi joj nude 'masne' honorare, ali Marija Šerifović neće da pjeva po sarajevskim klubovima jer...

Showbizz04.02.17, 11:33h

Svi joj nude 'masne' honorare, ali Marija Šerifović neće da pjeva po sarajevskim klubovima jer...
Marije u posljednje vrijeme nema u Sarajevu. Čak je pred novu godinu trebala pjevati u šeheru u jednom klubu, no nije se pojavila

 


Marija Šerifović trenutno je jedan od najpopularnijih pop pjevačica u regionu. Onda i ne čudi što je njen radni kalendar ispunjen do posljednjeg mjesta.


Radi non stop, a ujedno joj pažnju okupiraju i "Zvezde Granda", gdje je dobila ulogu jedne od članica žirija, kažu, možda i najrealnijeg.


No, Marije u posljednje vrijeme nema u Sarajevu. Čak je pred novu godinu trebala pjevati u šeheru u jednom klubu, no nije se pojavila. Obrazloženje menadžmenta bilo je da je Marija bolesna te da nastup odgađa za neku drugu priliku.


A kako smo načuli, piše Expressmag.ba, Marija opet priprema velike koncerte ne samo u Sarajevu, nego po cijeloj Bosni pa zato i neće da prihvati neke manje nastupe, tipa klubova, folkoteka, iako je itekako "skupa" i svi joj daju pozamašne honorare kako bi zapjevala u njihovom objektu.


- Marija želi opet jedan veliki koncert u Sarajevu i zato ne prihvata ponude manjih klubova. U planu su ti veći nastupi širom BiH. To je ustvari razlog zašto se nije pojavila na nedavno najavljenom nastupu u Sarajevu - kaže za Express izvor blizak pjevačici.    

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook