Potresna ispovijest na društvenim mrežama

Bh. voditeljica: Prvo sam rodila kćerku, onda sam sahranila mamu, a otac me se odrekao

Showbizz03.02.17, 08:36h

Bh. voditeljica: Prvo sam rodila kćerku, onda sam sahranila mamu, a otac me se odrekao
Da joj u životu ne cvjetaju ruže svima je postalo jasno kada je na svom Facebook profilu objavila fotografiju uz potresni opis

 

Aida Jokanović, koju smo upamtili po djevojačkom prezimenu Alilović i to kao nekadašnju bh. TV voditeljicu, više ne viđamo često u Sarajevu.

 

Aida danas živi u Beogradu i drži svoj privatni život u tajnosti, pa smo tek s vremena na vrijeme bili u prilici da saznamo nešto više o tome šta se dešava iza zatvorenih vrata njenog doma,piše Hayat.ba.

 

Bivša djevojka glumca Branislava Trifunovića je prošle godine dobila kćerkicu Rimu u braku sa snouborderom Nedeljkom Jokanovićem, a da joj u životu ne cvjetaju ruže svima je postalo jasno kada je na svom Facebook profilu objavila fotografiju uz potresni opis:

 

- Krajem jula prošle godine postala sam mama. Tačno dva mjeseca kasnije bila sam na sahrani mojoj mami. Tri mjeseca poslije otac me se odrekao. U tom emotivnom rolerkosteru shvatila sam da su radost i bol istog intenziteta, a da od nas zavisi za šta ćemo se odlučiti… I zato, draga Rima, hvala ti za šest mjeseci radosti - napisala je Aida.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook