U saradnji sa Microsoftom

Nova usluga HT Eroneta: Korištenje Office 365 uz mjesečno plaćanje računa

Biznis Klub02.02.17, 14:27h

Nova usluga HT Eroneta: Korištenje Office 365 uz mjesečno plaćanje računa
Prezentacija nove usluge održana je na prodajnom mjestu HT ERONET-a u Mepas Mallu u Mostaru, gdje su se nazočnima obratili član Uprave i izvršni direktor za nepokretnu mrežu HT ERONET-a Tomislav Ruk i direktor Microsofta BiH Omar Krivošija

 

 

Nakon što je HT ERONET u prethodnoj godini poslovnim korisnicima ponudio infrastrukturne usluge unutar ERONET Cloud centra, odnosno omogućio cjelovita ICT poslovna rješenja iz oblaka omogućavajući samostalno i fleksibilno upravljanje uslugom, na početku 2017. HT ERONET širi portfelj ICT usluga za poslovne korisnike, uvodeći novu, u sinergiji s Microsoftom – Microsoft Office 365.

 
Prezentacija nove usluge održana je na prodajnom mjestu HT ERONET-a u Mepas Mallu u Mostaru, gdje su se nazočnima obratili član Uprave i izvršni direktor za nepokretnu mrežu HT ERONET-a Tomislav Ruk i direktor Microsofta BiH Omar Krivošija.


„Usluga Office 365 je kombinacija uredskih aplikacija Worda, Excela, PowerPointa i Outlooka, s Microsoftovim servisima u cloudu - e-pošta, Sharepoint, Lync i OneDrive te korisnicima omogućuje rad s Wordovim datotekama, slaganje prezentacija u PowerPointu, izradu Excel tablica ili slanje e-mailova, te pristup njima s više uređaja, bilo kad i bilo gdje, uz 24-satnu korisničku podršku.


HT ERONET, u okviru svoje ponude, poslovnim korisnicima nudi mogućnost korištenja usluge Office 365, uz mjesečno plaćanje računa. Ovakvim modelom ponude korisniku se pruža maksimalna fleksibilnost, te mogućnost povećanja i smanjenja opsega korištenja usluge u svakom trenutku.

 
Ovime korisnici mogu povećati učinkovitost korištenja usluge i, zapravo, platiti isključivo korištene usluge“, kazao je član Uprave HT ERONET-a Tomislav Ruk.


„Veliko nam je zadovoljstvo potvrditi suradnju s HT ERONET-om koja će omogućiti tvrtkama, na jednostavan način doći do najmodernijih Microsoftovih rješenja. Naime, HT ERONET će, kao novi prodajni kanal Microsoft rješenja u oblaku, pružati korisnicima i stručnu podršku u odabiru poslovnih rješenja, implementaciji, migraciji podataka, a sve s ciljem povećanja učinkovitosti i ostvarivanja boljih poslovnih rezultata. Osim značajnog smanjenja troškova te podizanja produktivnosti u poslovanju, korištenjem rješenja u oblaku značajno se podiže i inovacijski i transformacijski potencijal tvrtki“, rekao je Omar Krivošija, direktor Microsofta BiH.


HT ERONET poslovnim korisnicima nudi i savjetovanje o pravilnom odabiru Office 365 usluga, a u skladu sa zahtjevima korisnika, kako u pogledu alata namijenjenih poboljšanju produktivnosti, tako i optimizaciji troškova vezanih uz optimalan izbor paketa.


Uz poslovne korisnike nužno je naglasiti da se u ponudi nalaze i paketi za javnu upravu, koji, po povoljnijim uvjetima, nude javnoj upravi mogućnost nabave usluge.


Office 365 predstavlja daljnji razvoj ponude Microsoftovih usluga u okviru HT ERONET-a. Uz postojeću ponudu klasičnog licenciranja Microsoftova softvera po najpovoljnijim cijenama, ova ponuda predstavlja iskorak prema podršci poslovnom okruženju unutar BiH ka poboljšanju produktivnosti i učinkovitosti.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook