FOTO/ Promjena iz korijena

Nova adresa, nova frizura: Evo zašto je Tifa odselio iz Sarajeva i kako danas izgleda...

Showbizz02.02.17, 13:58h

Nova adresa, nova frizura: Evo zašto je Tifa odselio iz Sarajeva i kako danas izgleda...
Tifa je otkrio zašto se odlučio na ovaj korak, te da je osim imidža promijenio i adresu stanovanja i preselio se u Beograd

 

Mladen Vojičić Tifa promijenio je imidž i više nema dugu kosu, po kojoj je godinama unazad bio prepoznatljiv, ali i svoju adresu stanovanja. Muzičar je i ranije mijenjao frizure, ali ovo je najdrastičnija promjena do sad.


Tifa je otkrio zašto se odlučio na ovaj korak, te da je osim imidža promijenio i adresu stanovanja i preselio se u Beograd.


- Dosadila mi je duga kosa. Nikada nisam vodio računa o frizuri, sve što radim radim iz srca. Nemam neku pripremljenu strategiju. Postoje dvije kategorije umjetnika - umjetnici i estradni umjetnici. Da sam estradni umjetnik, poštovao bih pravila igre, ali ja sam umjetnik pa kako mi dune, tako se i ponašam - ispričao je Tifa za Expressmag.

 

tifa-nova-frizura

 

Na pitanje zašto je otišao iz Sarajeva, popularni muzičar iskreno odgovara:


- Nisam otišao iz Sarajeva zbog Sarajeva, samo sam otišao trbuhom za kruhom. Ovdje me ljudi više cijene nego u mojoj avliji, imam veću širinu i prostor za djelovanje. Da mi je nešto ranije smetalo, davno bih otišao, ali ne u Beograd nego preko bare!

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook