Zašto je veliki nobelovac tvrdio ovako...

Nigde bolje i brže ne možete upoznati čovjeka i njegovu narav, nego dok sjedi za volanom i vozi!

Auto & Dom30.01.17, 16:15h

Nigde bolje i brže ne možete upoznati čovjeka i njegovu narav, nego dok sjedi za volanom i vozi!
Tim Autoškole LifeLine upoznaje različite temperamente svojih kandidata, oni unose dio svoje ličnosti u vožnju, a zajedno timski trude se da od kandidata stvore sigurnog učesnika u saobraćaju


 

“Nigde bolje i brže ne možete upoznati čoveka, njegovu pravu narav, karakter i ćud, njegovu 'dušu', nego kad ga posmatrate dok sedi za volanom automobila i vozi. Sedeći pored njega jedan sat, vi ćete bez reči i razgovora saznati o njemu više nego za mesec dana stalnog druženja.”


Ivo Andrić

 

Tokom obuke za vozače, tim Autoškole LifeLine upoznaje različite temperamente svojih kandidata, oni unose dio svoje ličnosti u vožnju, a zajedno timski trude se da od kandidata stvore sigurnog učesnika u saobraćaju.


- Slijedeći stav Ive Andrića na neki način stvaramo neraskidivu vezu između vožnje i ličnosti kandidata, što nam govori da uz stvaranje savjesnog učesnika u saobraćaju kandidati, noseći sa sobom svijest o odgovornostima koje prihvataju kao vozači, umnogome sazrijevaju i kao ličnosti, kažu u ovoj autoškoli.


Autoškola Life Line kao edukativna ustanova, ponosna je na svoj rad i ukazano povjerenje svojih LifeLinera.


Prvu BIH mobilnu aplikaciju za vozače "Polozi vozacki BA Testovi" možete besplatno preuzimati na svoje android smartphone uređaje. Aplikacija se ondosi na online testovi A,B , BE, C1, C1E i C kategoije, probne testove iz poznavanja saobraćajnih propisa, testove prve pomoći.


Više informacija potražite na ovom linku.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook