ima načina za iskazivanje emocija

Nije vam rekao 'volim te'? Ako radi ove stvari, onda ne morate da brinete...

Lifestyle29.01.17, 15:50h

Nije vam rekao 'volim te'? Ako radi ove stvari, onda ne morate da brinete...
Čini li ove stvari, nema šanse da vas ne voli. A evo i čime vam točno poručuje da vas voli najviše na svijetu, bez riječi

 

Kada je ljubav u pitanju, pristup mnogih frajera je ljubav pokazati, ali izbjegavati emotivne izjave. Ne čujete li 'volim te' dovoljno često koliko biste htjeli, to nipošto ne znači da njegove emocije trebate dovoditi u pitanje.

 

Čini li ove stvari, nema šanse da vas ne voli. A evo i čime vam točno poručuje da vas voli najviše na svijetu, bez riječi.

 

1. Poklanja vam sve one prekrasne osmijehe. I točno znate o kojim osmijesima govorimo. To su svi oni trenuci u kojima vam se nasmije i kada se osjećate kao da ste jedina osoba u prostoriji i na cijelom svijetu. Ne postoji jasniji pokazatelj koliko mu značite. A značite mu mnogo!

 

2. Smije se svakoj vašoj šali, čak i onim lošima. Daleko ste od Amy Schumer, no svaka vaša šala njemu je smiješna kao najbolja fora iz najgenijalnijih sitcoma. Dapače, sigurni ste da je toliko sretan samo zbog činjenice što toliko vremena provodi s vama i što je u vašem društvu.

 

3. Izrazito je zaštitnički nastrojen prema vama. Uvijek vas brani pred drugima, brine se da vas nitko ničime ne povrijedi i inzistira na svemu što može učiniti a da je za vaše dobro. Značite li mu toliko da ste mu najvažnija briga i da mu za vas ništa nije problem učiniti, budite sigurni da vas voli.

 

4. Poklanja vam razne sitnice. Iznenađuje li vas raznim sitnicama za koje je siguran da će vas razveseliti i dovesti vam osmijeh na lice, kao na primjer vašim omiljenim slatkišima ili kartama za film koji dugo želite pogledati, budite sigurni da ste mu stalno na umu i da puno vremena razmišlja na koji vam način dati do znanja da mu je stalo do vas. 

 

5. Znate da na njega možete u svemu računati. Što god morao učiniti da vama pomogne i olakša nešto, on će to i učiniti. Čak i kada ne tražite pomoć od njega, on će učiniti sve što je u njegovoj moći da vam olakša život. 

 

6. Uz njega ćete se uvijek osjećati super. On ne može podnijeti vidjeti vas uzrujanu, tužnu ili neraspoloženu i napravit će što god mu padne na pamet da vas oraspoloži i razvedri. Što god vam se u životu događalo, uz njega se možete osjećati i osjećate samo bolje, nikad lošije. 

 

(Cosmopolitan.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook