kad ga obuzme ekstaza

Pouzdani znakovi da je on očaran vašim ljubavnim umijećem: Provjerite jeste li boginja u krevetu...

DEPO PLUS29.01.17, 12:42h

Pouzdani znakovi da je on očaran vašim ljubavnim umijećem: Provjerite jeste li boginja u krevetu...
Seksualnost je sklisko područje i s jednim partnerom se možeš osjećati kao seksualna boginja, a s drugim kao neiskusna djevojka

 

Vjerojatno su se sve seksualno aktivne osobe bar jednom u životu zapitale kakve su u seksu. Seksualnost je sklisko područje i s jednim partnerom se možeš osjećati kao seksualna boginja, a s drugim kao neiskusna djevojka- piše zdravakrava.ba.

 

Otkrivamo ti sedam znakova koji ukazuju da je partner očaran tvojim seksualnim umjećem.


Grči ruke i stopala - to je fizički pokazatelj da je muškarac u potpunoj ekstazi i da je to što mu radiš možda čak predobro pa bi sve moglo i jako brzo biti gotovo.


Želi to ponoviti - kad mu sjajno, uskoro će poželjeti ponovitu to iskustvo. Uglavnom, čim se malo oporavi.


Flertuje s tobom putem poruka - ako ti šalje dvosmislene poroke to je pouzdan znak da ne može prestati misliti o seksu s tobom. Tako nastoji osigurati sljedeći seksualni susret.



Često te dodiruje - poruke su verbalni način na koji ti iskazuje svoju privrženost, a česti doditri neverbalni.


Kaže ti da je bilo nevjerojatno - iako je to prilično očigledno, znaj da kada ti muškarac kaže da je bilo nevjerojatno, onda to i misli. On ti to ne kaže iz pristojnosti, nego zato što želi da to nastaviš raditi.


I tebi je bilo sjajno - "za tango je potrebno dvoje", kako kaže poslovica, a što bi u ovom slučaju značilo - ako je tebi bilo čudno ili neugodno, vjerojatno je i njemu i obratno.


Izvodi nove pokrete - muškarci jednostavno imaju natjecateljski duh i kad uvede nove pokrete u svoju "izvedbu" znaj da te želi impresionirati i uzvratiti ti za zadovoljstvo koje mu pružaš.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook