RASPRAVA ZAVRŠILA LOŠE

Skandalozna tuča u garaži: Marinko Rokvić djevojci opalio šamar, momku razbio arkadu - zbog parking mjesta

Showbizz28.01.17, 17:53h

Skandalozna tuča u garaži: Marinko Rokvić djevojci opalio šamar, momku razbio arkadu - zbog parking mjesta
Prema kazivanju izvora sa lica mesta, muškarac I.A. krenuo je da se parkira, da bi Marinko Rokvić, koji je bio u društvu supruge, navodno uletio rekavši kako je to mjesto ostavljeno za njega

 

 

Poznati folk pjevač Marinko Rokvić danas je, navodno, oko 15.45 sati fizički napao momka i djevojku u garaži tržnog centra Delta Siti u Beogradu, pišu tamošnji mediji.


Kako Telegraf.rs saznaje, do konflikta je došlo zbog parking mjesta.


Prema kazivanju izvora sa lica mesta, muškarac I.A. krenuo je da se parkira, da bi Marinko Rokvić, koji je bio u društvu supruge, navodno uletio rekavši kako je to mjesto ostavljeno za njega.


- Počeli su da se raspravljaju, a onda je Marinko bijesan udario prvo mladićevu djevojku, a kada je momak krenuo da je odbrani, Rokvić ga je pesnicom udario. Raskrvario mu je arkadu, a povrijedio je i koljena. Marinko je sa ženom produžio u tržni centar, kao da se ništa nije desilo. Napadnuti par je pozvao policiju – objasnio je izvor Telegrafa.


Scene iz garaže Delta Siti centra možete pogledati OVDJE.

 

Nešto kasnije, dok se čekao dolazak policije, Rokvić je za medije iznio svoju verziju priče:

 

- Htio sam da se parkiram, a djevojka je stajala na parking mestu i nije željela da se pomjeri. Zamolio sam je da se pomjeri, a ona je počela rukama da udara po mom automobilu. Njen dečko je stao pored mojih vrata i nije mi dao da izađem. Nekako sam uspio da izađem… počelo je guranje, on je zamahnuo, a njegova djevojka je skočila na mene… Eto, tako je bilo..., tvrdi pjevač.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook