još malo mahalanja iz Bijele kuće

Melania Trump i dalje glavna vijest: Šta jede, kako vježba i čuva svoju ljepotu prva dama SAD-a?

ŽENA iN28.01.17, 16:30h

Melania Trump i dalje glavna vijest: Šta jede, kako vježba i čuva svoju ljepotu prva dama SAD-a?
Melania je i prije suprugove inauguracije izazivala interes javnosti, a niko ne može osporiti da je pred znatiželjnim pogledima uvijek savršeno dotjerana te da je i danas iznimno lijepa i zgodna žena

 

Od kako je zakoračula u Bijelu kuću i postala prva dama SAD-a, Melania Trump ne prestaje biti i glavna vijest u gotovo svim američkim, ali i brojnim svjetskim medijima.


Doduše, Melania je i prije suprugove inauguracije izazivala interes javnosti, a niko ne može osporiti da je pred znatiželjnim pogledima uvijek savršeno dotjerana te da je i danas iznimno lijepa i zgodna  žena.


U razgovoru za časopis GQ otkrila je i neke tajne svoje ljepote...


Za njenu vitku liniju zaslužne su utege koje nosi na gležnjevima, pa tako i u ovim godinama, uz visinu od 180 centimetara, teži manekenskih 57 kilograma. Kako sama kaže, vitku liniju održava tako što po svom raskošnom domu u Trumpovom tornju hoda s utezima za gležnjeve, koji hodanje pretvaraju u dobru fizičku aktivnosti.

 

melanija-trump


Osim toga, Melania strogo pazi da svakog dana pojede sedam voćki.


Kada je riječ o licu i koži, Melania je opsjednuta hidratacijom, zbog čega je razvila i svoju liniju proizvoda. Prva dama Amerike svakodnevno pazi na to da joj je koža uvijek hidrirana.


Međutim, tvrdi i da je za njen izgled zaslužan miran život, te kaže da nikad ne organizuje tulume i da živi prilično mirno, čak povučeno. Ne izlazi u klubove, a ako baš poželi da se malo razgali, onda je to izlazak u restorane oko 22 sata, ali se do jedan uvijek vraća kući.


Sve priče o plastičnim operacijama i liftingu lica izričito odbacuje i tvrdi:

- Nisam ništa radila na licu i grudima, potpuno sam protiv botoksa i injekcija jer mislim da štete licu i živcima. Ostarjet ću dostojanstveno, poput moje majke.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook