upotrijebite svoje draži

Sedam trikova s kojima će žene uvijek privući pozornost muškaraca

ŽENA iN27.01.17, 14:34h

Sedam trikova s kojima će žene uvijek privući pozornost muškaraca
Grickanje usana još je jedan ziheraški potez da se njegove oči usmjere na ovaj dio tijela


Svaki muškarac ima svoj tip idealne žene. Ipak, postoje neki mali potezi koja će privući njegovu pažnju bez obzira na tjelesne adute.

 

1. Kada žena grize usnice 


Mnoge studije su pokazale da su usne jedan od prvih dijelova tijela koje muškarci primjećuju na ženama, a pogotovo ako su namazane crvenim ružem. Grickanje usana još je jedan ziheraški potez da se njegove oči usmjere na ovaj dio tijela. Riječ je o potezu koji je istovremeno ranjiv i zavodljiv. 

 

2. Kada žena prekriži gole glatke noge 


Glatkoj koži može odoljeti rijetko koji muškarac, a pogotovo ako žena prekriži noge u suknji koja ih razotkriva. Dakako, efekt će biti još veći ako to učini na nehajan način. 

 

3. Kada žena ima visoku punđu 


Muškarci su ljubitelji duge kose, ali vole i visoke punđe koji razotkrivaju delikatne uške i vrat. Dakako, isti maštaju o trenutku kada će dama raspustiti kosu. Taj potez smatraju vrlo intimnim i sviđa im se. 

 

4. Pogled preko ramena


Tajanstveni pogled preko ramena ima snažan utjecaj na muškarce. Ne čudi što su filmske dive u prošlom stoljeću pozirale upravo na ovaj način kada su promovirale svoje projekte. 

 

5. Kada žena razotkriva svoja naga ramena 


Suptilno obnažena ramena na ženi kod muškaraca bude poriv da ju štiti bez obzira nosi li dama majicu predimenzioniranog okovratnika ili formalniju koktel haljinu. Naga ramena nagoni muškarce na zagrljaj i bliski kontakt. 

 

6. Kada žena hoda samouvjereno u štiklama 


Neke žene ne vole štikle, a druge ne mogu zamisliti dan bez njih. Muškarci vole kada dame hodaju u njima na samouvjeren i samopouzdani način. 

 

7. Kada se žena smije iskreno i s guštom 


Muškarci ne vole kada se žene smiju njihovim šalama "na silu“. Štoviše, osvojit će ih dama koja izražava svoje emocije bez ikakvih sustezanja.

 

(Zadovoljna.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook