možda niste to očekivale

Evo šta muškarac prvo pogleda na vašem Facebook profilu

Lifestyle26.01.17, 15:39h

Evo šta muškarac prvo pogleda na vašem Facebook profilu
I dok žene redovno tako istražuju informacije o muškarcima, često zaboravljaju da to rade i oni

 

Otkad je društvenih mreža, žene i muškarci mogu da saznaju mnogo toga o potencijalnim partnerima na osnovu njihovih objava i ostalih online aktivnosti.

 

I dok žene redovno tako istražuju informacije o muškarcima, često zaboravljaju da to rade i oni.

 

Znate li šta najviše gledaju na vašem Facebook profilu? Pa, naravno, nekoliko njima najvažnijih stvari.


1. Ko lajkuje i komentariše ono što objavite

 

Naravno, mislimo na ostale muškarce, na koje su ljubomorni, htjeli to oni da priznaju ili ne. A ako vam kaže da to ne gleda, budite sigurni da laže.

 

2. Vaše fotografije

 

Apsolutni broj 1, što muškarci gledaju na društvenim profilima žena, svakako jesu fotografije. Prvo ako može one s ljetovanja, a zatim i ostale. Imate li previše “duck face” slika koje im idu na živce? Možda je vrijeme da pregledate profil i malo ga počistite.

 

3. Ko su i kakvi su vam bivši momci

 

Prije postojanja društvenih mreža za dobijanje ovakvih informacija morao bi da vas pita tokom susreta. Sada treba  samo da pronjuška vašim profilom i vidi postoje li još neki tragovi.


4. Čime se bavite, koju muziku slušate

 

Facebook je odlično mjesto i za dobijanje informacija o vašim interesovanjima. Kakvu muziku volite, gdje izlazite, čime se bavite u slobodno vrijeme, šta čitate, sve će to saznati iz vaših objava i stranica koje pratite.

 

5. Gdje se nalazite

 

Bilo da vas tek želi pozvati van, već ste izašli na jedan ili nekoliko jedinjenja ili ste zajedno već neko vrijeme. Niti jedan muškarac neće odoljeti pogledati gdje ste se checkirali, kada niste s njima. Uostalom, znate i kako je ista situacija i kod vas.

 

(Telegraf.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook