FOTO & VIDEO/ RANI RADOVI TATINE MEZIMICE

Na granici incesta i još mnogo toga...: Ove fotografije Ivanka Trump ne želi da ikada vidite

Lifestyle23.01.17, 13:29h

Na granici incesta i još mnogo toga...: Ove fotografije Ivanka Trump ne želi da ikada vidite
Čini se kako su obiteljski albumi Trumpovih puni fotografija koje bi mnogi nazvali neprimjerenima za oca i kćer...

 

 

Ivanka Trump djeluje kao oličenje snova svakog oca - prekrasna, uspješna i pametna mlada žena kao dokaz dobrog odgoja i genetike. Ipak, unatoč velikom trudu ostavljanja najboljeg dojma u javnosti, postoje neke stvari iz prošlosti koji mogu poremetiti sliku "zlatne djevojke", ili barem tako misli Ivanka koja se trudi ove fotografije sakriti od javnosti:

 

ivanka-trump-poljubac

 

Čini se kako su obiteljski albumi Trumpovih puni fotografija koje bi mnogi nazvali neprimjerenima za oca i kćer. Gotovo romantične i ljubavničke poze, uhvaćen trenutak sugestivnog plesa u minici u očevom krilu, kao i brojne izjave u kojima je sam Donald govorio kako bi, da mu nije kćer, sam oženio Ivanku, izazvale su brojna negodovanja u javnosti.

 

ivanka-trump-u-tatinom-krilu


Prijatelji obitelji svjedoče kako su njih dvoje oduvijek imali iznimno blizak odnos, razgovaraju svakodnevno po nekoliko puta, a Ivanka navodno niti jednu profesionalnu niti privatnu odluku od značaja ne donosi bez konzultacije s ocem.

 

ivanka-i-trump


Fotografija s njihove privatne zabave u domu dok je Ivanka imala 18 godina te pleše u očevom krilu od mnogih je ocjenjena kao "incestuozna".


Iako Ivanka voli u javnosti ostavljati dojam čedne, elegantne i skromne žene, golišave fotografije iz njene karijere modela ne idu joj u prilog.

 

ivanka-trump-rani-radovi


Osim toga, tatina mezimica je navodno alergična na spominjanje plastičnih operacija koje je obavljala, a koje nikad nije priznala. Unatoč tome, kirurzi tvrde kako je očigledno puno toga mijenjala na licu te se teško može smatrati "prirodnom ljepoticom".

 

Ostale fotografije pogledajte u videu:

 

 

(Express.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook