Pjevač bez dlake na jeziku

Al'Dino otkrio pozadinu 'svađe' sa Merlinom: Onoliko koliko god Dino radi, ja ne radim!

Showbizz22.01.17, 15:03h

Al'Dino otkrio pozadinu 'svađe' sa Merlinom: Onoliko koliko god Dino radi, ja ne radim!
Iskreni Kurić priča kako nikada nije bio jedan od onih koji trčeći za ciljem propuštaju život

 

Nedavno je Al'Dino za Express pričao o estradi, poznatim Sarajlijama koji pjevajući zarađuju hljeb baš kao i on. Tako je kazao kako je sve manje poznatih koji su rođeni u glavnom gradu BiH, a da i danas tu žive.

 

Tek povremeno, samo kada trebaju nastupati, pričao je on, dođu Zdravko Čolić, Haris Džinović, Saša Lošić, Dražen Žerić Žera... I nakon odrađenih nastupa ponovo se vraćaju u „svoju novu“ državu.

 

Iskreni Kurić priča kako nikada nije bio jedan od onih koji trčeći za ciljem propuštaju život. Tek nekad kasnije shvatit će zbog čega su propustili život. U tom slučaju nije mislio na Dinu Merlina kako je ranije interpretirano. Sa „Čarobnjakom“ je u dobrim odnosima i između njih nikada nije bilo trzavica.

 

-Od njega su svi učili i uče! Dino je jedan veliki radnik, dok sam ja jedan veliki neradnik. Onoliko koliko god Dino radi, ja ne radim. Merlin je pokazao i dokazao da se iz BiH može itekako uspjeti, pa je demantirao sve one koji misle da se iz Bosne ne može uspjeti. On sve stvari postavlja na pravi način – iskren je Kurić.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook