video/ muzička imena iz cijele regije

MSF 2017: Edo Maajka i Jorgovani stižu u Mostar, a od danas u prodaji i early bird ulaznice!

Zabava20.01.17, 14:00h

MSF 2017: Edo Maajka i Jorgovani stižu u Mostar, a od danas u prodaji i early bird ulaznice!
Već očekivano, na Fest dolazi velik broj glazbenih imena iz cijele regije

 

30.6. i 1.7.2017. su datumi rezervirani za sve ljubitelje dobre glazbe i odlične atmosfere koja vas ove godine po peti put čeka u industrijskoj zoni grada Mostara na Mostar Summer Festu!

 

Već očekivano, na Fest dolazi velik broj glazbenih imena iz cijele regije, a nakon što su nam otkrili da će ove godine na pozornici Festa nastupati Massimo i Futavci, organizatori danas otkrivaju još dva imena koja će oduševiti ljubitelje domaće rap scene, kao i ljubitelje Turbo Punk Folk Wellnessa, glazbenog smjera kakvim se okarakterizirao bend Brkovi.  


Kako otkrivaju, posjetitelji će uživati u nastupu Ede Maajke koji je prvi put na ovom festivalu nastupio 2014-te godine kada je njegov nastup publika ocijenila kao jedan od najboljih. Edo će zasigurno taj uspjeh ponoviti i ove godine, a sigurni smo da ga publika željno iščekuje obzirom na posebnu, pozitivnu vibru kakvu od početka njegove karijere njeguju Edo Maajka i Mostar. 


„Svake godine mjesecima komuniciramo s raznim izvođačima jer se trudimo kreirati line-up koji će zadovoljiti ukuse ljubitelja svih kvalitetnih žanrova muzike i time kreirati jedinstvenu atmosferu na Festu.“, jednom su prilikom izjavili organizatori, stoga ne čudi da je ove godine dio line-upa i bend Jorgovani o kojem se mnogo priča na glazbenoj sceni regije.

 

Naime, oni će sebe svrstati u glazbeni žanr naziva 'boemski punk' dok ih javnost najviše uspoređuje s bendom Brkovi s čijim su pjevačem Shamsom snimili i svoju najpopularniju pjesmu. Već na prvo slušanje njihovog albuma jasno je da su njihovi nastupi energični i nipošto jednolični, a u Mostaru ćemo ih po prvi puta dočekati upravo na pozornici Mostar Summer Festa! 


„Svake godine naše najvjernije fanove želimo nagraditi, stoga prodaju ulaznica započinjemo s early bird ulaznicama koje su već od danas dostupne po promo cijeni od 15 KM, a možete ih kupiti na kupikartu.ba ili klikom na ovaj LINK -> http://www.kupikartu.ba/karte/event/2508/mostar-summer-fest-2017.

 

edoo-majka

 

Obzirom da je broj ulaznica po ovoj cijeni ograničen, nadamo se da će ju ljubitelji Festa na vrijeme kupiti te po pristupačnoj cijeni uživati u dvije noći jedinstvenog festivalskog ozračja pod vedrim mostarskim nebom.“, dodali su organizatori.  


Željno iščekujemo nova imena koja stižu na Fest, a do tada sve novosti pratite na njihovoj službenoj stranici www.mostarsummerfest.com, te na njihovoj službenoj Facebook stranici www.facebook.com/MostarSummerFest.

 


FEEL YR V:BE!

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook