INDEX.HR SE NATOVARIO HRVATSKOJ PREDSJEDNICI

Kolinda vjerna domovini Hrvatskoj, ali se drži bosanske sofre

Hronika18.01.17, 22:48h

Kolinda vjerna domovini Hrvatskoj, ali se drži bosanske sofre
Kolinda Grabar-Kitarović tako je danas večer provela u popularnom restoranu Sofra u Zagrebu, a fotografijama s druženja pohvalila se na Facebooku. Po običaju to je medijski na naž dočekao Index.hr, pa o tome piše na podrugljiv način

 

Nakon što je večeras nekolicina hrvatskih medija dobila pristup tajnoj diplomatskoj bilješci u kojoj se - skoro dva tjedna nakon putovanja - otkriva s kim se u SAD-u sastajala Kolinda Grabar-Kitarović, čini se kako je predsjednica odlučila nagraditi suradnike za obavljeni "posao".


Grabar-Kitarović tako je danas večer provela u popularnom restoranu Sofra u Zagrebu, a fotografijama s druženja pohvalila se na Facebooku. 


S obzirom na činjenicu da je proteklih tjedana predsjednica stalno na naslovnicama novina zbog debakla oko putovanja u SAD, nije najjasnije što ovih dana slave Kolinda i suradnici.
 Uz fotografije s večere, Kolinda je napisala: "Druženje s mojim najužim timom. Domovini vjerni!"


Podsjetimo, u razgovoru za Index, ugledni političar i diplomat Ivica Maštruko ocijenio je kako je večerašnje dijeljenje tajnih diplomatskih dokumenata medijima naknadno kontroliranje štete, piše Index.hr.

 

(INDEX.HR/DEPO Portal)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook