Prva dama SAD otkrila pravo lice pred kamerama

Stvari koje trebate znati o Melaniji Trump: Govori pet jezika, ne planira se preseliti u Bijelu kuću, a za sebe kaže da nikad...

ŽENA iN18.01.17, 21:04h

Stvari koje trebate znati o Melaniji Trump: Govori pet jezika, ne planira se preseliti u Bijelu kuću, a za sebe kaže da nikad...
Veoma sam jaka...ne slušam nikoga o tome šta bih trebala da radim, kaže Melania Trump

 

Sjedinjene Američke Države uskoro dobijaju svoju novu, 45. po redu, prvu damu.

 

Al Jazeera donosi pregled pet najvažnijih stari koje treba znati o Melaniji Trump, supruzi novoizabranog američkog predsjednika Donalda Trumpa.

 

Nova prva dama je rođena u Sloveniji, a govori pet jezika: slovenski, srpski, engleski, njemački i francuski.

 

Ona tvrdi da može da se zauzme za sebe i da se brani.

 

"Veoma sam jaka. Boriću se za sebe, boriću se za svoje ime. Ne slušam nikoga o tome šta bih trebala da radim, šta bih trebala da govorim", kazala je ona za medije. "Mogu se nositi sa svim."

 

Melanija Trump je manekenka postala sa 16 godina. Od tada je krasila brojne naslovnice međunarodnih modnih magazina. Ona se neće uskoro preseliti u Bijelu kuću. Planira da ostane da živi u zgradi Trump Tower dok njenom sinu, Barronu, ne počne ljetni raspust.

 

Video u kojem priča o sebi pogledajte OVDJE.

 

melania-trump

 

CNN procjenjuje da grad New York mora izdvajati milion dolara dnevno da bi zaštitio njenu porodicu.

 

Kao prva dama planira da se bori protiv maltretiranja na internetu.

 

"Nije uredu kada 12-godišnju djevojčicu ili dječaka izruguju, maltretiraju ili napadaju. Apsolutno je neprihvatljivo kada to maltretiranje provodi neko bezimen, ko se krije na internetu", kazala je ona u novembru prošle godine.

 

Ali, da li će se to primjenjivati i za njenog supruga?

 

"Zahvaljujući Trumpu, Donald Trump će uskoro biti vrhovni nasilnik na internetu", jedan je od naslova članaka posvećenih novoizabranom američkom predsjedniku.

 

Također su objavljivane liste najuvredljivijih poruka koje je Trump objavio na Twitteru. "Trump je nasilnik na internetu", smatraju drugi novinari.

 

(Al Jazeera Balkans/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/em)

 

 

 

 

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook