VIDEO/ DESET TAJNI KOJI NISTE ZNALI

Ella Dvornik šokantnim priznanjem iznenadila javnost: Tukao me je i zlostavljao, taj dio života me zauvijek obilježio...

Lifestyle18.01.17, 13:45h

Ella Dvornik šokantnim priznanjem iznenadila javnost: Tukao me je i zlostavljao, taj dio života me zauvijek obilježio...
Da ne bi bilo da sam bila cura koja je mijenjala dečke kao čarape, uglavnom bih se zaljubila i bila u dugim vezama - ispričala je Ella za kraj videa i dodala da se nada da će veza s Charlesom biti posljednja jer joj se više ne da upoznavati druge muškarce

 


Onima koji je prate na društvenim mrežama, Ella Dvornik je objavom zadnjeg videa pripremila pravo iznenađenje. Naime, obožavateljima je odlučila otkriti deset stvari koje nisu znali o njoj, a nekim je priznanjima i prilično šokirala javnost


Iako inače uvijek našminkana, video je snimila u prirodnom izdanju jer je željela pokazati kako izgleda bez make-upa:

 

- Kao što vidite, moja koža nije savršena kao na fotografijama, ali za to i ovako i onako postoje mobilne aplikacije i plastični kirurzi. Naravno, mobilne aplikacije su ipak jeftinije - našalila se Ella.


Za početak se prisjetila vremena kad je imala 17 godina i otišla na Tajvan preko neke modne agencije. N,o kad su je agenti vidjeli uživo, ostali su, kako Ella kaže, u šoku jer je njezin struk 72 centimetra i rekli joj da ona nije za manekenski posao.


- Nakon što u mjesec dana nisam uspjela ništa zaraditi, uzeli su mi putovnicu i rekli mojoj mami da me neće pustiti doma pa je ona morala 'iskeširati' novac i vratiti im smještaj i džeparac koji su mi davali - priznala je.


Kad je fizički izgled u pitanju mrzi svoja stopala jer, kako kaže, ima ružne prste, a kao jednu od odvratnih činjenica koje je podijelila o sebi je ona da - voli jesti vlastitu kožu iako joj nije jasno zašto to radi. Ella je u vezama od 14. godine, a nikad u životu nije bila sama više od mjesec ili dva.


- Uglavnom sam išla iz veze u vezu. Sve dečke koje sam imala su bili minimalno dvije godine. Prošla sam ih stvarno svakakve. Imala sam jednog dečka s kojim sam bila tri godine i koji me fizički zlostavljao. Moram priznati da mi taj period u životu baš i nije bio drag iako nisam znala točno što je to jer nitko nije puno pričao o tome. Taj dio mog života me poprilično obilježio. To fizičko zlostavljanje se nije događalo samo kod kuće, već se pred kraj dogodilo i ispred mojih prijatelja. Kad su oni to vidjeli, više nisam imala način na koji bih to sakrila od njih. Uglavnom, da ne bi bilo da sam bila cura koja je mijenjala dečke kao čarape, uglavnom bih se zaljubila i bila u dugim vezama - ispričala je Ella za kraj videa i dodala da se nada da će veza s Charlesom biti posljednja jer joj se više ne da upoznavati druge muškarce.


Osim toga, priznala je kako je opsjednuta uredskim priborom, da njezini zubi zapravo nisu njezini zubi, a za sebe kaže i da je jako neuredna što, kako je izjavila, mogu potvrditi njoj najbliži ljudi.

 

 

(Jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook