Bolje je ne isprobavati

Stvari koje muškarci ne vole u seksu: Zubi i penis ne idu zajedno, a tu je i iznenadna 'igra prstićima'...

DEPO PLUS08.01.17, 14:24h

Stvari koje muškarci ne vole u seksu: Zubi i penis ne idu zajedno, a tu je i iznenadna 'igra prstićima'...
Neke stvari u seksu rezervisane su samo za filmove za odrasle i nikako ne pale u stvarnom životu. Zato je bolje ne isprobavati ovih pet situacija

 

1. Zubi i oralni seks

 

Oralni seks može biti strastven za oba partnera, no muško spolovilo vrlo je osjetljivo na podražaje. S obzirom da je stisak zubima vrlo teško kontrolirati, tanka je granica između užitka i boli. Da biste muškarcu priuštili oralno zadovoljstvo, ostanite samo na usnama te izbjegavajte zube.

 

 

2. Iznenadne igre s prstićem

 

Kada se partneri dobro poznaju, seksualna komunikacija je vrlo jednostavna i lako je znati što partner voli, a što ne. No iznenadne i neočekivane promjene seksualnih pravila mogu biti poprilično neugodne. Igre s anusom mogu biti zanimljive i provokativne, no one su većini muškaraca ipak pretjerane.

 

3. Grubi intimni stisak

 

Tijekom seksa tijelom vladaju snažni osjećaji zbog kojih dodiri mogu postati vrlo čvrsti i strastveni. No muški intimni djelovi, posebno mošnja ne mogu podnjeti snažan pritisak i zato treba biti oprezan i umjeren. Snažan stisak mošnje u trenu može "ohladiti" muškarca i uzrokovati mu bol.

 

4. Igra s bradavicama

 

Ženama su bradavice snažna erogena zona, no čak i mnogim pripadnicama ljepšeg spola igra s istima tijekom seksa nije ugodna. Bradavice kod muškaraca nisu toliko osjeljive. Grickanje i stiskanje istih za njih tako može biti vrlo neugodno i bolno i zato je bolje preskočiti ovakav tip predigre. No nježni poljupci uvijek su dobrodošli.

 

5. Jezik u unutrašnjosti uha

Uzdasi i poljupci uške i oko uha jedan su od najstrastvenijih uvoda u predigru kako za žene tako i za muškarce. No ovaj filmski način podizanja strasti ima granicu koja se ne smije preći. Iako je ženski dah instant "dizalica" muške strasti, pretjerivanje s poljupcima i jezikom može postati neugodno i neprivlačno iskustvo za muškarca.

 

(Zadovoljna.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/em)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook