foto/ pretjerala s operacijama

Šta se događa s nekadašnjom profinjenom ljepoticom Nicole? Zbog botoksa izgleda kao 'zamrznuti šišmiš'...

Showbizz05.01.17, 13:25h

Šta se događa s nekadašnjom profinjenom ljepoticom Nicole? Zbog botoksa izgleda kao 'zamrznuti šišmiš'...
- Da, nažalost sam probala s botoksom, no prestala sam s tim i sad ponovno mogu micati lice - rekla je tada, no prema zadnjim fotografijama čini se da se svoje odluke nije držala

 

Nicole Kidman u srijedu je na Manhattanu predstavila svoj novi film 'Lion' za koji joj filmski kritičari predviđaju nominaciju za Oscara.

 

U prugastoj košulji u uskoj crnoj suknji 49-godišnja glumica istaknula je vitku figuru, no mnogi su više primijetili nešto drugo. Naime, iako je u 50. godini glumica ima potpuno glatko lice bez ijedne bore što je, naravno, posljedica brojnih plastičnih operacija i estetskih zahvata kojima se podvrgnula kao i njezine brojne kolegice.

 

No većina smatra da je pretjerala jer nekad prava ljepotica danas izgleda kao voštana figura. O njezinom pretjerivanju s korekcijama kad je sprečavanje starosti u pitanju, pisalo se već prije dvije godine kada se pojavila na filmskom festivalu u Cannesu kada je mnoge šokirao njezin gotovo smrznuti izraz lica. Godinu prije toga izjavila je da za nju nema plastičnih operacija.

 

nicole-kidman


- Da, nažalost sam probala s botoksom, no prestala sam s tim i sad ponovno mogu micati lice - rekla je tada, no prema zadnjim fotografijama čini se da se svoje odluke nije držala.

 

Zbog ukočenog i bezizražajnog lica Nicole je navodno i izgubila neke uloge, a estetski kirurzi tvrde da im radi antireklamu.

 

nicole-kidman-2

 

- To je zbog toga što ubrizgava botoks prije svakog važnog događanja, pa izgleda zamrznuto, poput šišmiša- objasnili su.

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook