foto/ muž sve prepisao na nju

Ovako izgleda luksuzni život Dragane Mirković u Beču: Raskošna vila, vozni park, firma, dvorac...

Lifestyle05.01.17, 11:25h

Ovako izgleda luksuzni život Dragane Mirković u Beču: Raskošna vila, vozni park, firma, dvorac...
Dragana i njen suprug Toni Bijelić žive u luksuznoj vili u Beču, imaju bazen, mnogo dragocjenosti, i mnogo predmeta i namještaja koji je optočen čuvenim Swarovski kristalima

 

Pjevačica Dragana Mirković pričala je o odnosu sa suprugom Tonijem Bijelićem i otkrila da je on cijelu imovinu prepisao na nju i da je svjesna da je on mnogo voli.


- Toni i ja volimo se od prvog dana koliko i danas. Za njega je žena svetinja. On je svestan koliko sam rizikovala zbog karijere i svega ostalog kada sam pristala da se preselim u Beč i udam za njega. Imamo divan brak i divnu decu. Sve to njega ispunjava i on je zbog svega što je doživeo i dobio od mene rešio da prepiše ono što poseduje na moje ime - rekla je Dragana u emisiji "Amidži šou".

 

Dragana i njen suprug Toni Bijelić žive u luksuznoj vili u Beču, imaju bazen, mnogo dragocjenosti, i mnogo predmeta i namještaja koji je optočen čuvenim Swarovski kristalima. Pored toga, oni posjeduju i firmu za prodaju automobila, vozni park, dvorac, kao i TV stanicu u Srbiji. Na kraju, Dragana je rekla kako veoma cijeni i voli svoje saradnike, pa je tako jednom od njih poklonila auto "Jaguar".

 

U emisiji se Dragana osvrnula i na takmičenje "Pinkove zvezde", pa je objasnila zašto je u jednoj epizodi onako slatko plakala.

 

- Uzrok suza je pesma koju ja mnogo volim "Preko sedam gora i mora", koja je emotivna i koja me baš pogađa. Jednostavno podseća me i na moje roditelje. Inače sam iskrena i to je i problem u "Pinkovim zvezdama". Malo sam nespremna ušla u sve to, pa čak malo i naivna, priznajem - rekla je Dragana.

 

Fotografije Draganine vile u Beču donosi Pulsonline, a vi ih možete pogledati  OVDJE.


(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


DEPO
KOMENTARI