drama nekadašnje seks bombe

Životni pad Heather Locklear: Vrištala je, plakala, histerisala... morali smo ljekaru s njom...

Showbizz03.01.17, 19:04h

Životni pad Heather Locklear: Vrištala je, plakala, histerisala... morali smo ljekaru s njom...
Nekadašnja seks-bomba navodno je bila toliko loše da su je liječnici odmah zatvorili i prisilno uključili u program detoksikacije

 

Američka glumica Heather Locklear, koja se proslavila kao Sammy Jo Carrington u hit seriji 'Dinastija' i Amanda Woodward u 'Melrose Placeu' doživjela je živčani slom tijekom blagdana i trenutačno se liječi u elitnoj privatnoj klinici Cliffside Malibu, piše američki Radar Online.


Nekadašnja seks-bomba navodno je bila toliko loše da su je liječnici odmah zatvorili i prisilno uključili u program detoksikacije- piše Jutarnji.hr

 

'Bila je potpuno pijana i očito pod utjecajem lijekova. Nije znala za sebe. Histerizirala je, plakala, vrištala i otimala se. Nije mogla sama hodati i doslovce su je unijeli u kliniku', rekao je izvor blizak glumici.

 

Heather je smještena u izoliranoj kući s još dva pacijenta, a njezino liječenje za sada izgleda poput kućnoga pritvora - iz sobe smije izići samo kad ide na kontrolu ili po terapiju.

 
Locklear se godinama bezuspješno bori s ovisnosti. Na odvikavanju je bila i 2008. Iste godine uhitili su je jer je vozila pod utjecajem lijekova.

 

U bolnici je završila i 2010., a dvije godine poslije njezina sestra panično je zvala policiju jer je glumicu pronašla bez svijesti nakon što je pomiješala tablete i alkohol. Poslije tog incidenta neko vrijeme bila je na psihijatriji.

 

Problematična televizijska zvijezda nema sreće ni u ljubavi. Iza sebe ima dva propala braka s rokerima Tommyjem Leejem i Richiejem Samborom, s kojim je dobila kćer Avu Elizabeth.

 

Svojedobno se viđala i s plastičnim kirurgom Marcom Manijem, ali on ju je ostavio nakon što je 55-godišnja glumica na društvenoj mreži objavila fotografije s prvim suprugom.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


DEPO
KOMENTARI