uložite sebe nesebično

Veza vam je u opasnoj krizi? Pokušajte s ovim stvarima i brod ne mora da potone

Lifestyle01.01.17, 12:29h

Veza vam je u opasnoj krizi? Pokušajte s ovim stvarima i brod ne mora da potone
Najteže je izgovoriti “oprosti”, ali upravo ta riječ može spasiti vezu od propasti

 

SEKS ovog puta nije na popisu, a ova će tri sastojka kojima često ne pridajemo dovoljno važnosti svaku vezu učiniti stabilnijom, opuštenijom i sretnijom:

 

Komplimenti

 

Ne oni jeftinin komplimenti koji zvuče kao citat s Pinteresta - govorimo o komplimentima kojima pokazujemo koliko nam je osoba važna u životu. Žene ih obožavaju, no često zaboravljamo da oni jako gode i muškarcima. Kompliment vezan za nešto što je dobro napravio prosječnom će muškarcu podići raspoloženje i ego, a upravo im takvim komplimenata kronično nedostaje.

 

Isprike

 

Najteže je izgovoriti “oprosti”, ali upravo ta riječ može spasiti vezu od propasti. Ponekad ju je čak dobro upotrijebiti i kad nismo u krivu, zbog mira u kući. Stvar je vrlo jednostavna - ljudi koji imaju sposobnost priznati da mogu biti u krivu jednostavno bolje funkcioniraju u paru od onih koji misle da su uvijek u pravu.

 

Iskazivanje zahvalnosti

 

Još jedna stvar koja se često zaboravlja, pogotovo u dugim vezama. Ako partneru ne damo do znanja da smo zahvalni za stvari koje radi, ma koliko one male bile, s vremenom će dobiti osjećaj da ga ne cijenimo, što otvara vrata velikim svađama. 

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook