ovo niste znale

Kako muškarci skrivaju osjećaje nakon prekida

Lifestyle31.12.16, 13:35h

Kako muškarci skrivaju osjećaje nakon prekida
ŽENE su nakon prekida sklone javnom iskazivanju osjećaja, bilo da je riječ o terapiji putem društvenih mreža ili prepričavanju svojih osjećaja svakome tko je spreman (ili nespreman) slušati - nije to ništa loše, tako se liječimo od tuge


Muškarci su skloni skrivanju osjećaja, zbog čega se ponekad može činiti da im je potpuno svejedno, no i oni se bore s osjećajima i pate
 

ŽENE su nakon prekida sklone javnom iskazivanju osjećaja, bilo da je riječ o terapiji putem društvenih mreža ili prepričavanju svojih osjećaja svakome tko je spreman (ili nespreman) slušati - nije to ništa loše, tako se liječimo od tuge. Muškarci su, s druge strane, skloni skrivanju osjećaja, zbog čega se ponekad može činiti da im je potpuno svejedno. No, i oni se bore s osjećajima i pate, čak i kad su sami inicirali prekid. Evo kako glume da su ok:

 

“Boli me briga” stav

 

On je snažan muškarac kojem veza nije potrebna, a to će i dokazati svojim stavom. Neke od njih stvarno boli briga, no češći su slučaj oni koji to govore kako bi uvjerili druge (i sebe) da ne pate, iako je jasno da im je teško.

 

Ignoriranje problema

 

Žene vole pričati o svojoj boli i problemima, to im pomaže da se brže oporave, dok su muškarci spremni jednostavno ignorirati postojanje problema u nadi da će isti nestati. To im puno češće samo odlaže oporavak, no i dalje im je draže od suočavanja s istinom.

 

Vraćanje u naš život

 

Najčešće pod izlikom da žele biti prijatelji. Muškarac nakon prekida prolazi kroz svojevrstan šok, a ako nije prekinuo s curom na ružan način, vrlo mu brzo počinju nedostajati stvari koje nije cijenio u vezi. 

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook