FOTO/ NAVALA U VOGOŠĆI

Novi BINGO centar otvorio vrata: Ponuda na 12.000 kvadrata po najboljim cijenama

Biznis Klub28.12.16, 16:55h

Novi BINGO centar otvorio vrata: Ponuda na 12.000 kvadrata po najboljim cijenama
Centar ima dvije etaže. U prizemlju se nalaze hipermarket od 3.300m2, šest poslovnih prostora predviđenih za izdavanje, te skladišni prostor. Na spratu se nalaze salon namještaja, bijele tehnike, tekstil i sve za dom, na površini od 4.500m2, te restoran površine 530m2

 


Danas u 14 sati otvoren je novi BINGO centar u Vogošći, na adresi Ugorsko bb.


Novi BINGO tržni centar prostire se na ukupnoj površini od 12.000 metara kvadratnih.

 

bingo-vogosca-3


Centar ima dvije etaže. U prizemlju se nalaze hipermarket od 3.300m2, šest poslovnih prostora predviđenih za izdavanje, te skladišni prostor. Na spratu se nalaze salon namještaja, bijele tehnike, tekstil i sve za dom, na površini od 4.500m2, te restoran površine 530m2.

 

bingo-vogosca-4


Hipermarket Bingo raspolaže bogatom ponudom prehrane, kozmetike, hemije, te mesnice sa odličnim cijenama, a posebna pažnja je posvećena gastro odjelu, delikatesi i odjelu svježeg voća i povrća.

 

bingo-vogosca-5


Prodajni prostor na spratu nudi kupcima sve što je potrebno za opremanje doma: namještaj, tehniku, bijelu tehniku, posuđe, alate, autokozmetiku, kućni tekstil, tekstil i obuću.


Restoran ima bogat meni po pristupačnim cijenama, a ugodnom ambijentu restorana doprinosi staklena fasada i kupola, koji mu daju posebnu čar.

 

bingo-vogosca-1

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook