ZA KRAJ USPJEŠNE POSLOVNE GODINE

Novo mjesto za kupovinu u Pionirskoj dolini: 'Amko komerc' otvara još jednu trgovinu

Biznis Klub26.12.16, 11:54h

Novo mjesto za kupovinu u Pionirskoj dolini: 'Amko komerc' otvara još jednu trgovinu
Domaći trgovački lanac Amko komerc nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže

 


U srijedu, 28. decembra, u 13:30 sati Amko komerc najavljuje otvaranje nove poslovnice u Pionirskoj dolini. Ovim otvaranjem, prodajna mreža Amko komerca brojat će ukupno 81. trgovinu.

 
Minela Džuho, menadžerica odjela za odnose sa javnošću kazala je da će Pionirska dolina, ali i okolna naselja, od srijede postati bogatija za jednu moderno opremljenu prodavnicu.


Prodavnica Amko komerca smještena je u prizemlju poslovno-sportskog centra izgrađenog po savremenim zahtjevima arhitekture i urbanizma.  


- Radujemo se činjenici da kroz investicije u izgradnju i otvaranje novih poslovnica sve više građana može doista obaviti kupovinu u trgovini koja pruža potpun ugođaj kupovine usklađen s potrebama kupaca, istakla je Džuho te dodala:


- Na dan otvaranja za svoje kupce pripremili smo posebne popuste, poklone, kao i brojne promocije i degustacije. Sretni smo i ponosni što na koncu ove uspješne 2016. godine otvoramo novu poslovnicu. Pozivamo sve naše sugrađanje da svojom prisutnosti uveličaju svečano otvorenje koje će se održati u srijedu 28. decembra u 13:30 sati.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook