FOTO/ PREDNOVOGODIŠNJE RADOSTI

'Amko komerc' donirao paketiće učenicima Centru za slušnu i govornu rehabilitaciju

Zabava23.12.16, 14:23h

'Amko komerc' donirao paketiće učenicima Centru za slušnu i govornu rehabilitaciju
Predstavnici kompanije Amko komerc učenicima Centra za slušnu i govornu rehabilitaciju poklone su uručili nakon prigodnog programa i predstave koju su učenici i profesori pripremili

Povodom nastupajućih novogodišnjih praznika, kompanija Amko komerc donirala je paketiće učenicima Centra za slušnu i govornu rehabilitaciju.  


Predstavnici kompanije Amko komerc učenicima Centra za slušnu i govornu rehabilitaciju poklone su uručili nakon prigodnog programa i predstave koju su učenici i profesori  pripremili.

 

amko-paketici-2


“Amko komerc posebnu pažnju posvećuje društveno odgovornim aktivnostima koje se prije svega ogledaju u pomoći najmlađima, njihovom pravilnom razvoju i sretnom odrastanju. Nova godina i nastupajući praznici su prilika da se učenicima poželi sreća, puno igre, osmijeha i naravno dobre ocjene i u 2017. godini – kazala je Minela Džuho, menadžerica odjela za odnose sa javnošću.

 

amko-paketici-3


Amko komercu se zahvalio direktor Centra Naim Salkić, profesori i roditelji djece koja pohađaju ovu obrazovnu instituciju.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


DEPO
KOMENTARI