Stvari 'opasne' za odnos

Ništa nije isto poslije Facebooka: Evo kako društvene mreže mogu da upropaste vezu ili brak

Lifestyle23.12.16, 11:38h

Ništa nije isto poslije Facebooka: Evo kako društvene mreže mogu da upropaste vezu ili brak
Koliko god da se volite svako je osoba za sebe i treba imati jednostavno svoj prostor i svoje prijatelje

 

Svi smo aktivni na društvenim mrežama, objavljujemo fotografije, lajkamo tuđe objave i više nego ikada vidimo i pratimo što drugi rade i kako se provode naši prijatelji i partneri. No društvene mreže mogu biti jako opasne za vezu, a u nekim slučajevima je  i pokvariti. Kako se ovo ne bi dogodilo, važno se držati nekih pravila.

 

Zajednički profil je loša ideja

 

Ma koliko vam se na trenutak činilo da bi to mogla biti fora ideja, na nju jednostavno zaboravite. To je najgora ideja ikada. Sigurno ste se susreli s primjerom neke prijateljice ili prijatelja koja je u nekoj fazi života imala ili imao zajednički profil, ali se veza nije održala i nakon par mjeseci zajednički profil se pokazao kao jednom od najlošijih ideja. Također, jednostavno ma koliko da se volite svatko je osoba za sebe i treba imati jednostavno svoj prostor i svoje prijatelje.

 

Lozinka je stvarno privatna stvar

 

Ma koliko bili zaljubljeni i mislili da je to osoba s kojom ćete provesti život ne dijelite samo tako svoje lozinke od maila i društvenih mreža. Za time stvarno nema potrebe. Također, ukoliko kažete svom partneru ili partnerici šifru, jednostavno bez potrebe ga stavljate u iskušenje da provjeri što pišete i da pročita vaše privatne poruke.

 

‘Like’ je samo ‘like’

 

Optužiti partnera ili partnericu za prevaru zbog toga što mu je neka osoba lajkala fotografiju ili on/ona nekome, zvuči glupo. Ali to se sve češće događa.

 

(Story.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/em)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook