Foto / Neobična rupa zapalila internet

Viktorijina anđelica željela pokazati guzu, ali svi vide samo jednu stvar

Showbizz17.12.16, 20:46h

Viktorijina anđelica željela pokazati guzu, ali svi vide samo jednu stvar
Zbog toga se svaka njena objava na Instagramu detaljno analizira, što je ovog puta potaknulo glasine da se ljepotica ili jako loše fotošopira ili se podvrgnula jednako lošoj plastičnoj operaciji stražnjice

 

Viktorijina anđelica Josephine Skriver u javnosti se prezentira kao prirodna ljepotica. Ova manekenka dio je standardne postave na revijama najpoznatijeg proizvođača donjeg rublja te je otada velika pažnja medija i javnosti usmjerena prema njoj.

 

Zbog toga se svaka njena objava na Instagramu detaljno analizira, što je ovog puta potaknulo glasine da se ljepotica ili jako loše fotošopira ili se podvrgnula jednako lošoj plastičnoj operaciji stražnjice.

 

Naime, Josephine je objavila fotku na kojoj ima neobičnu rupu na stražnjici, a mnogima nije jasno kako se tu našla.

 

manekenka-rupa-na-guzi

 

Danska manekenka privukla je veliku pažnju priznanjem o neobičnom početku svog života. Naime, začeta je umjetnom oplodnjom, njena majka je lezbijka, a otac joj je homoseksualac. Priznala je da je u djetinjstvu doživjela strašna izrugivanja vršnjaka zbog toga što je "beba iz epruvete", a njeni roditelji su gay. Mislila je da su se stvari promijenile u 22 godine njenog života, no nakon što je vidjela kakve komentare zbog toga ljudi ostavljaju o njoj na društvenim mrežama, bila je šokirana.

 

Josephine je ispričala da njena majka prije njenog začeća nije bila u vezi, ali je žarko željela dijete i obitelj. U lokalnom LGBT magazinu objavila je oglas u kojem je napisala da traži muškarca ili gay par s kojim bi imala dijete.

 

Javilo joj se nekoliko zainteresiranih muškaraca, no onaj koji se prvi javio postao je Josephinin otac.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook