LEKCIJE IZ ŽIVOTA

Nikad iskrenije pismo jedne žene: Za tebe koju on vara sa mnom...

ŽENA iN17.12.16, 13:18h

Nikad iskrenije pismo jedne žene: Za tebe koju on vara sa mnom...
Bila sam na strani na kojoj si ti i dugo sam mrzila onu drugu. Ali, dok nisam postala druga, nisam shvatila da je najviše njegova krivnja, a ne moja

 

 

Kladim se da me vjerojatno mrziš. Riječi poput kurva ili glupača su ti sigurno pale na pamet i možda ćeš mi ih uputiti u budućnosti, ako još nisi saznala za nas. Ali jednog ćeš dana saznati.


A kad saznaš, on će se slatkim riječima pokušati izvući iz situacije kao što to inače čini.


Sigurna sam kako si dosad već nešto posumnjala. Možda sam slučajno ostavila nešto u njegovom stanu ili autu, a on se kune da je to od njegove sestre. Možda si osjetila moj parfem iako se on svaki puta presvlači.


Znaš ono kad te nešto svrbi, a ne smiješ se počešati, a ipak to učiniš i onda se ne želiš suočiti s istinom? Bila sam na strani na kojoj si ti i dugo sam mrzila onu drugu. Ali, dok nisam postala druga, nisam shvatila da je najviše njegova krivnja, a ne moja.


Naravno da je za nevjeru potrebno dvoje, ali nisam si mogla pomoći. Zaljubila sam se u nekoga tko nije bio moj, ali očajno sam željela da bude. Vjerovala sam njegovim lažima dok smo ležali u krevetu i razgovarali o budućnosti. Iako sam znala da nemamo budućnost. Govorio je kako će te ostaviti, ali znala sam da su to samo riječi jer je uvijek odlazio natrag k tebi i govorio te da te voli. Ja sam mu vjerovala kad je meni govorio isto.


Znam da sam trebala imati dovoljno samopoštovanja da odem od njega ranije, ali zbog ljubavi činimo glupe stvari. Zbog ljubavi povjeruješ u ove laži. Zbog ljubavi vidiš ono što želiš, a slijepa si za ono što neželiš.


Držala sam se za nešto svaki puta kad bi me nazvao usred noći. Ali, duboko sam u srcu znala da bi on već bio sa mnom kad bi bila istina sve što je govorio. On je za mene stvarao predivnu mrežu, a ja sam upadala u nju.


Sve je bila igra. Objasnio mi je pravila, a ja sam igrala po njima.


Nismo se smjeli fotografirati. Ili ići na neka mjesta. Nekim ljudima nisam smjela reći za nas. Mogla sam ga zvati samo kad je na poslu. Grozan je osjećaj bio kad sam ga gledala kako odlazi kući u 3 ujutro, a žarko željela da ostane.


Najviše od svega ti se želim ispričati. Ne samo zbog toga što sam bila dio tog trokuta nego što te on ne voli i ne poštuje dovoljno da ti bude vjeran. Žao mi je što si u vezi s nekim tko te nije vrijedan. Jer da je vrijedan, mene ne bi bilo. Da nisam ja, varao bi te s nekom drugom. Takvi su oni koji varaju.


Jako ga volim i bilo mi je teško otići od svega toga jer sam htjela nekoga tko me želi jednako. Samo mene.


Nisam htjela biti nečija osoba sastrane. Umorilo me to da sam njegova najčuvanija tajna. Shvatila sam kako ne želim sudjelovati u nečemu što ti nanosi jednaku bol kao meni kad sam bila na tvome mjestu.


Često se dogodi da se djevojke okome jedna na drugu, ali zapravo smo obje zaljubljene u istog muškarca. Iako priznajem svoje pogreške, nisam mogla kontrolirati što se dogodilo. Rado bih da se sve ovo nije dogodilo jer je moja definicija ljubavi zaražena.


Ako vas dvoje ostanete zajedno, iskreno vam želim svu sreću i žao mi je zbog boli koje sam ti uzrokovala ili koju ćeš osjetiti kad saznaš. Istina uvijek nekako izađe na vidjelo i više povrijediš nekoga kad su veće laži u pitanju. Iako sve ovo boli mene, znam da će tebe boljeti više, a nijedna od nas to nije zaslužila.


(Zdravaisretna.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


DEPO
KOMENTARI