zabranjen prilaz

Dame, ove stvari su njegova 'svetinja': Nemojte mu ih dirati!

Lifestyle13.12.16, 15:23h

Dame, ove stvari su njegova 'svetinja': Nemojte mu ih dirati!
Koliko god vam išla na živce njegova prašnjava kolekcija stripova ili stari razvučeni gornji dio trenirke, ne prilazite im

 

Ima nekih predmeta koje vaš dragi doživljava kao relikvije iako vam djeluju kao smeće.

 

Koliko god vam išla na živce njegova prašnjava kolekcija stripova ili stari razvučeni gornji dio trenirke, ne prilazite im!


1. Gitara:

 

Nije ju pipnuo zadnje dvije godine ali i dalje stoji u spavaćoj sobi pored kreveta. Koliko god stara i ofucana bila, sigurno ima barem deset priča u njoj. Lovačkih, naravno. Pustite je nek ga podsjeća na te dane "ponosa i slave".

 

2. Stipovi:

 

Kolekcija "Zagora", "Alan Forda" skuplja prašinu na polici u dnevnoj sobi otkad ste uselili u stan.  Neka. Ne znamo jeste li primjetili ali pasionirani čitači stripova nekako uvijek odrastu u zanimljive i široke ljude.

 

3. Stari gornji dio trenirke:

 

Nosi ga još od srednje škole, a vama pozli kad dođete kući i vidite ga u toj ofucanoj iznošenoj crvenoj krpi. Neka vam ne pada na pamet da je potajno bacite jer bi to mogao postati  službeni razlog prekida. I  taj komad, baš poput gitare, nosi neke stare njegovom srcu drage uspomene. A i stvarno je mekana.

 

4. Treš okvir s njegovom fotkom iz djetinjstva:

 

Fotka je stvarno slatka ali okvir je preružan. Stalno razmišljate kako bi ga se trebalo riješiti tj. zamjeniti ga nekim manje kičastim ali nemojte. To mu je mama kupila za rođendan a mamini pokloni se drže na vidiljivom mjestu. Or else...:)

 

5. Papiri na radnom stolu:

 

 Vi mislite da je to nered. Ali on točno zna gdje mu se što nalazi u toj nabacanoj hrpi. Don't touch!

 

(Cosmo.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook