foto/ poput dobrog vina

Nekad i sad: Kako nakon 18 godina izgleda fantastična četvorka iz 'Seksa i grada'?

Showbizz13.12.16, 12:03h

Nekad i sad: Kako nakon 18 godina izgleda fantastična četvorka iz 'Seksa i grada'?
Televizijska serija "Seks i grad“ koja je snimljena prema istoimenom romanu Candace Bushnell prikazivala se od 1998. do 2004. godine, a u šest sezona snimljeno je 94 epizoda

 

Da su žene poput dobrog vina s godinama sve bolje pokazuje i slavna četvorka Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis i Cynthia Nixon iz popularne ženske serije "Seks i grad"

 

Televizijska serija "Seks i grad“ koja je snimljena prema istoimenom romanu Candace Bushnell prikazivala se od 1998. do 2004. godine, a u šest sezona snimljeno je 94 epizoda.

 

bradshaw

 

Žene širom svijeta razoružala je iskrenim pogledom na romantične veze, prijateljstvo i život, a srca gledatelja posebno su otele glavne junakinje. 

 

catrall

 

Od početka snimanja do danas prošlo je 18 godina, a junakinje su, iako vidno ostarile, i dalje sačuvale svoj šarm i ljepotu.

 

charlotte

 

Carrie Bradshaw, Samantha Jones, Charlotte York i Miranda Hobbes koju su utjelovile Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis i Cynthia Nixon u seriji su prošle zanimljive transformacije, a zbog kojih je njujorška kolumnistica postala modnom ikonom. 

 

miranda

 

 

(Zadovoljna.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook