U Sportskoj dvorani 'Ramiz Salčin' u Sarajevu

Manifestacija 'I Tirana i Marakana' 16. decembra: Bivši igrači bh.reprezentacije najavili dolazak

Sport08.12.16, 17:26h

Manifestacija 'I Tirana i Marakana' 16. decembra: Bivši igrači bh.reprezentacije najavili dolazak
Dolazak na manifestaciju već je potvrdio veliki broj igrača koji su nastupali za bh. tim u tom periodu, a u revijalnom susretu s klupe će ih predvoditi bivši selektori Fuad Muzurović i Mišo Smajlović

 

Manifestacija „I Tirana i Marakana“ bit će održana 16. decembra u Sportskoj dvorani „Ramiz Salčin“ u Sarajevu, a ne 17. decembra kako je ranije bilo najavljeno.

 

Ovaj događaj organizuje Nogometni savez Bosne i Hercegovine u saradnji s Udruženjem sportskih novinara Federacije BiH, u znak sjećanja na početke „A“ reprezentacije BiH i utakmice s Albanijom 1995. godine, koja je i prva zvanična bh. tima, te prijateljske s Brazilom odigrane 1996.

 

Dolazak na manifestaciju već je potvrdio veliki broj igrača koji su nastupali za bh. tim u tom periodu, a u revijalnom susretu s klupe će ih predvoditi bivši selektori Fuad Muzurović i Mišo Smajlović.

 

Cijena ulaznica će iznositi pet KM, a sav prihod bit će uplaćen na račun Zavoda za specijalno obrazovanje i odgoj djece  „Mjedenica“ Sarajevo, saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

 

(FENA/em)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook