malo truda za ljepotu

Jako su važne: Ako želite savršene obrve poslužite se ovim trikovima

ŽENA iN04.12.16, 14:10h

Jako su važne: Ako želite savršene obrve poslužite se ovim trikovima
Najprije se umijte toplom vodom, koja će otvoriti pore i omekšati dlačice

 

Postoji nekoliko trikova koji vam garantiraju da će vaše obrve uvijek biti bez greške
   

POSLJEDNJIH godina fokus prilikom šminkanja je na obrvama, a kako bi one bile uvijek lijepe i sređene, potrebno im je posvetiti malo pažnje i vremena. Postoji nekoliko trikova koji vam garantiraju da će vaše obrve uvijek biti bez greške.

 

Najprije se umijte toplom vodom, koja će otvoriti pore i omekšati dlačice. Time će čupanje dlačica postati jednostavnije i bezbolnije. Idealno vrijeme za čupanje obrva je tjedan dana nakon menstruacije, jer je u tom trenu tijelo najmanje osjetljivo na bol.


Kako biste počešljale obrve možete se poslužiti četkicom za zube, a najbolja pinceta je ona s kosim vrhom. Dlačice čupajte u smjeru rasta i nemojte čupati više dlačica odjednom. Čupanje će ići lakše ako zategnete kožu oko oka iznad kojeg čupate dlačice.

 

Ako želite promijeniti oblik obrva, u tome vam može pomoći olovka. Pripazite da je prostor između vaših obrva jednak ili malo širi od vašeg oka. Nakon nekoliko iščupanih dlačica napravite pauzu i provjerite kako vam obrve izgledaju.

 

Nakon čupanja kožu namažite kremom koja će ublažiti crvenilo. Svakog tjedna odvojite vrijeme za njegu obrva te čupanje dlačica koja su izrasle. 

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook