Zvijezde otkrivaju

Strijelac ne voli vezu, a Škorpion laži: Ove stvari horoskopski znakovi ne tolerišu

Zabava02.12.16, 21:05h

Strijelac ne voli vezu, a Škorpion laži: Ove stvari horoskopski znakovi ne tolerišu
Nevezano kakva je priroda vašeg odnosa, ovo su stvari koje horoskopski znakovi preziru...

 

Ovan. Ovnovi nikako ne vole provokacije, a budući da im je fitilj poprilično kratak, nerijetko reagiraju agresivno i impulzivno. Osim toga, uvijek su u dobroj formi i fizički su snažni pa s njima definitivno treba znati kada povući kočnicu.

 

Bik. Ostavite njihovu hranu na miru. Bikovi će rado s vama podijeliti svoj zalogaj, a posebice ako su ga sami pripremili, no neka vam ne pada na pamet njihovu hranu dirati bez pitanja. Time ćete ih uvrijediti i izgubiti njihovo poštovanje te im pasti u očima.

 

Blizanci. Ako postoji jedna stvar koju Blizanci mrze, onda je to kada ih netko prekine dok nešto govore. Oni jako vole pričati i kada im netko uskrati to zadvoljstvo ili ih naprasito prekine, to im je kao da im je netko oteo zrak potreban za disanje. Oni imaju mišljenje o svakoj mogućoj temi i žele ga izreći!

 

Rak. Kritika je nešto što rakovi nikako ne podnose, budući da su po prirodi dosta nesigurni. Čak i ako je kritika konstruktivna, oni će ju doživjeti kao udarac u trbuh. Dapače, vjerojatno bi ih udarac u trbuh bolio puno manje od same kritike.

 

Lav. Ni slučajno im ne otimajte središte pažnje. Oni su rođeni vođe, svijet je tu zbog njih i želite li im oteti centar svemira i/ili se natjecati s njima, automatski za njih prestajete postojati. Teoretski, možete Lava uvjeriti da vam oprosti, ali to najčešće doista i ostaje samo u teoriji.

 

Djevica. Djevice ne vole kompetitivnost. Kažete li da nešto što je Djevica napravila ili rekla nije bilo u redu ili točno, on će upotrijebiti sve svoje analitičke supermoći ne bi li vas uvjerila da je doista bila u pravu. Potpuno im je nebitno koliko će vremena potrošiti - važno je samo dokazati da je uvijek u pravu.

 

Vaga. Vage mrze forsiranje i ne vole kada ih netko suoči s nečim i tjera na raspravu te donošenje odluke istog trena. Vage kada polude mogu izazvati popriličnu zbrku i kaos i ne želite ih izazvati ovakvim ponašanjem.

 

Škorpion. Oni mrze laži. Po prirodi su jako intenzivne i strastvene osobe kojima ne nedostaje iskrenosti pa laži i prevarante preziru i odbijaju tolerirati. Ako želite izbjeći da vam se život pretvori u pravi pakao, nikada ne lažite Škorpionu!

 

Strijelac. Oni se vole osjećati slobodnima u svakom mogućem pogledu, kako fizički, tako i emocionalno, zbog čega im jako teško pada svaki pokušaj da ih se ukroti i zauzda. Ako netko od njih ima prevelika očekivanja ili ih redovito ograničava u njihovoj slobodi, pobjeći će iz takvog odnosa glavom bez obzira.

 

Jarac. Jarci mrze nedostatak iskrenosti jer su oni sami iznimno iskreni i direktni. Ne vole kada im netko nešto glumi i kada se pretvara da im je prijatelj. Ako u odnosu s njima niste uvijek potpuno iskreni, izgubit će svaku želju da vrijeme provode s vama.

 

Vodenjak. Uglavnom su u pitanju jedinstvene i ekscentrične osobe koje mrze kada ih netko pokušava promijeniti. Oni plešu samo onako kako svira glazba u njihovoj glavi i pokušate li ju promijeniti, gadno ćete im se zamjeriti.

 

Ribe. Ribe mrze neslane šale pa im ni crni humor nije omiljeni način zabave. Jako su osjetljive i ukoliko zbijate šale na račun njih ili nečega do čega im je stalo, izazvat ćete u njima pravu lavinu emocija s kojima ćete se teško nositi kada jednom izbiju na površinu.

 

(Cosmo.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/em)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook