Pjevačica se pohvalila vještinama

Emina Jahović: Ne smatram se posebno pametnom, ali znam odabrati muškarca

Showbizz01.12.16, 11:20h

Emina Jahović: Ne smatram se posebno pametnom, ali znam odabrati muškarca
Pop zvijezda mnogima djeluje pitomo i krhko, ali samo njen suprug zna da je zapravo privatno potpuno drugačija

 

Pjevačica Emina Jahović priznala je da sebe ne smatra baš pametnom ženom, ali je ponosna što je uvijek umjela da izabere pravog muškarca. Ona je osam godina u braku sa tuskom zvijezdom Mustafom Sandalom, a kako sama priznaje, u njihovom odnosu nije uvijek sve bilo savršeno.Danas je, kaže, sretna žena.

 

- Ja se sada osjećam moćno. Imala sam sreću i inteligenciju kada sam birala mog Mustafu. Ne smatram sebe pretjerano pametnom, ali sam uvijek znala da izaberem muškarca - kaže Emina.

 

- Imala sam dosta nepodudaranja sa Mustafom. Mnogo sam voljela da izlazim, a on stalno sjedi kod kuće. Bilo je poteškoća u na početku braka, ali smo ih sve prevazišli - kaže pjevačica.

 

emina-jahovic-mustafa-sandal

 

Pop zvijezda mnogima djeluje pitomo i krhko, ali samo njen suprug zna da je zapravo privatno potpuno drugačija.

 

- Ja sam jako teška žena. Izgledam kao mila i draga. Meni ne možeš ništa da zabraniš, već uvijek moraš lijepo da me zamoliš, a ja onad odlučim da li je OK ili ne to što od mene tražiš - priznaje Emina.

 

Kada se preselila u Tursku, pjevačica je u Srbiji već bila izgrađena zvijezda. Priznaje da joj je bilo teško što tamo niko ništa nije znao o njoj.

 

- Nije mi bilo lako kada su me na početku u Turskoj stalno zapitkivali čime se bavim i ko sam. Non-stop sam morala da se dokazujem - kaže pjevačica i dodaje da su u Turskoj konačno izgradili mišljenje o njoj i shvatili koliko je talentovana i muzički potkovana.

 

(expressmag.ba/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/em)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook