život nakon sudbonosnog dA

Amra Halebić: Nisam se navikla na brak, Adem mi je uveo nova pravila!

Showbizz29.11.16, 16:26h

Amra Halebić: Nisam se navikla na brak, Adem mi je uveo nova pravila!
„Golupčići“ su se nakon svadbenog veselja uselili u Ademovu porodičnu kuću u Sarajevu i kako nam je otkrila pjevačica, odluka da se uda za svog izabranika joj je najbolja u životu- piše Expressmag.ba

 

„Novopečena“ mlada Konjičanka Amra Halebić, kako reče, uživa u braku s Ademom Šehmujovićem.

 

„Golupčići“ su se nakon svadbenog veselja uselili u Ademovu porodičnu kuću u Sarajevu i kako nam je otkrila pjevačica, odluka da se uda za svog izabranika joj je najbolja u životu- piše Expressmag.ba.

 

Vezana za roditelje

 

- Svi moji bliži znaju da mi porodica znači previše u životu, i mnogo sam sretna što nisam otišla daleko od roditelja. Tako da se međusobno stalno posjećujemo- kazala je Amra i dodala da se još uvijek u potpunosti nije navikla na brak:  

 

- Nisam se navikla na brak, Adem mi je uveo nova pravila (smijeh). Šalu na stranu, zaista imam odličan brak i najboljeg supruga, ali moram vam priznati da sada dosta ranije ustajem. Zbog opisa mog posla, uvijek sam dugo spavala, zbog nastupa koji traju dugo u noć. Onda kada dođem kući vrijeme sam provodila i na društvenim mrežama, no sada toga više nema. Moram vam priznati da se sada mnogo bolje osjećam otkako ranije ustajem – kroz smijeh nam priča pjevačica. 


Svakodnevno se trudi udovoljiti mužu i sa svojim kulinarskim umijećem.

 

- Dobar sam poznavalac različitih vrsta kuhinje tako da sam kuhala i prije braka, a sada se trudim suprugu udovoljiti te mu spremam brojne specijalitete. Često mi zna reći: “Amra, nemoj se toliko truditi, malo i odmori. Uvijek možemo naručiti” – s ponosom kaže ona. 

 

Nema ljubomore

 

Suprug Adem je podržava u svemu, a kako reče, savjetuje je i oko nastupa, ali i pjesama. Ljubomora za njihov odnos je stran pojam. 

 

- Kod nas nema ljubomore. Suprug je moja najveća podrška. Od početka me je zavolio baš ovakvu kakva jesam. Nije me želio mijenjati, niti sam ja njega. U našem odnosu vlada razumijevanje i povjerenje i nema ljubomore. Uskoro snimam singl i moj suprug će mi sigurno pomoći oko odabira – ponosno će Amra. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook