FOTO/ TESTIRANJE U SARAJEVU, ISPRED BBI CENTRA

Stigao novi model Nike patika - Air Force 1 Duckboot: Zima im ne može ništa!

Biznis Klub28.11.16, 15:49h

Stigao novi model Nike patika - Air Force 1 Duckboot: Zima im ne može ništa!
Nike Air Force 1 je klasik koji je voljen od prvog dana. Mnogi modeli i promjene su izvedene od originala, jedan od tih modela je i Air Force 1 Duckboot

 


U subotu, 26. novembra, u Sarajevu, na platou BBI centra, kompanija BUZZ je predstavila novi model Nike patika, pod nazivom Air Force 1 Duckboot, koji je namijenjen za hladnije vremenske uslove.


Osnovne karakteristike ovog modela su da je vodootporni gornji dio napravljen od kože sa gumenim detaljima. Pruža zaštitu od raznih spoljašnjih elemenata tokom zime.


Meka unutrašnjost služi kao izolacija koja čuva toplotu stopala na nižim temperaturama. Neravan đon koji stvara trakciju na klizavom terenu, a takođe posjeduje i reflektujući detalj koji se vidi po mraku.


Nike Air Force 1 je klasik koji je voljen od prvog dana. Mnogi modeli i promjene su izvedene od originala, jedan od tih modela je i Air Force 1 Duckboot.


Svi koji su toga dana došli ispred BBI centra bili su u prilici da testiraju patike, te da se dobro zabave uz muziku koju je pripremio dj, breakdance plesače, te promoterke koje su prezentovale model.


A svi koji su kupili Air Force 1 Duckboot patike, dobili su popust od 30%, i prigodan poklon, kao i 20% popusta na narednu kupovinu.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook