Za sve je kriv novi spot

Emina Jahović i Mustafa Sandal u svađi zbog Amela Ćurića

Showbizz27.11.16, 10:39h

Emina Jahović i Mustafa Sandal u svađi zbog Amela Ćurića
I dok pjesma osvaja region, budući da je za samo dva dana na Youtube imala dva miliona pregleda ostaje nada da će Mustafa Sandal smiriti svoje strasti

 

Članica žirija u prvoj sezoni regionalnog takmičenja  ''X Factor Adria'' Emina Jahović Sandal i pobjednik takmičenja Amel Ćurić predstavili su spot za duetsku pjesmu ''Kost'', koji je sniman u Zagrebu, a ova pjesma je inače i prvi duet u karijeri ovo Gračanlije, ukoliko isključimo onaj za navijačku pjesmu ''Što nas ima mašala'' sa Enverom Lugavićem Kicetom.

 

Pjesma je energična, prve povratne informacije od publike su odlične, a spot koji je režirao Dario Radusin, između ostalog obiluje i erotskim scenama, čime je prema pričama nekih estradnih radnika ''bačena kost'' između Emina Jahović i njenog supruga, turske zvijezde Mustafe Sandala.

 

Navodno je Emina prilikom povratka u Istanbul sa snimanja spota, imala probleme izazvane Mustafinom ljubomorom, koji je nakon što je vidio prve kadrove još nemontirane verzije, prokomentarisao da se izabranica njegovog srca i majka njegove djece previše obnažila u nekim scenama u spotu.

 

Sandalu je prema tim istim pričama zasmetala i Eminina pretjerana prisnost sa Amelom Ćurićem, iako se njih dvoje znaju već godinama i gaje prijateljske odnose. I dok pjesma osvaja region, budući da je za samo dva dana na Youtube imala dva miliona pregleda ostaje nada da će Mustafa Sandal smiriti svoje strasti, ukoliko je do njegovog negodovanja i došlo.

 

 

(Expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook