Najčešće greške

Razmislite zašto ste sami: 10 stvari kojima žene tjeraju muškarce, a da nisu ni svjesne

Lifestyle25.11.16, 20:51h

Razmislite zašto ste sami: 10 stvari kojima žene tjeraju muškarce, a da nisu ni svjesne
Imaš osjećaj da su se sve tvoje prijateljice već udale, pa je svaki izlazak za tebe misija...

 

Ovi znakovi su skriveni vjerojatno još samo tebi, a većina ljudi iz tvoje okoline itekako dobro zna da ne možeš pronaći frajera zbog ovih stvari.
 

Već si nekoliko put čula da djeluješ umišljeno
 

Čak i ako je to jako daleko od istine, svejedno funkcionira kao istina. Ako djeluješ nepristupačno, rijetko će ti tko pristupiti - toliko je jednostavno.
 

Zapravo mrziš frajere
 

Sebi govoriš da želiš upoznati nekoga, a duboko u sebi zapravo jedva čekaš biti sama, bez ikoga tko bi te gnjavio.
 

Brzo se ljutiš
 

Kad te netko odbije, jednostavno pobijesniš i izgubiš kontrolu nad svojim osjećajima i reakcijama? Mislimo da je jasno zašto nisi hit među muškom populacijom.
 

Sklona si svađanju
 

Imaš sposobnost najobičniji razgovor pretvoriti u raspravu i potajno se nadaš da će doći do prepirke u kojoj ćeš ti pobijediti. 
 

Ne paziš na izgled
 

Nije sve u izgledu, naravno, ali ako si jedna od onih žena koje se potpuno zapuštaju i očekuju da će ih netko prepoznati po karakteru, živiš u velikoj zabludi. Možeš izgledati kao da ti je barem malo stalo i svejedno imati zanimljiv karakter. 
 

Previše piješ 
 

Na maturalcu je možda bilo zabavno, ali generalno, žene koje previše piju i skaču po stolovima nisu atraktivne muškarcima - samo su atrakcija.
 

Facebook je tvoja zona za iživljavanje
 

Bilo da je riječ o agresivnim statusima o bivšim dečkima, slikama mačaka ili dijeljenju citata o ljubavi, ako je tvoj Facebook zid platforma za liječenje frustracija, svaki iole normalan frajer će pobjeći. 
 

Tražiš muža na svakom izlasku
 

Imaš osjećaj da su se sve tvoje frendice već udale, pa je svaki izlazak za tebe misija. Muškarci takve nanjuše istog trena, pa se istog trena udalje.
 

Buljiš u mobitel bez prestanka
 

Možda je to samo tvoj bijeg od stvarnosti ili način na koji rješavaš nervozu, ali prosječnom promatraču samo djeluješ kao nepristupačna djevojka.
 

Ovisna si o drami
 

Pronalaziš nešto loše u svakoj situaciji, a iz svake situacije radiš nepotrebnu dramu? Većina muškaraca bježi od takvih žena.

 

(Index.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/em)

 

 


 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook