24. novembra u Amfiteatru Doma mladih

Dino Ćatović specijalni gost Pedje Bajovića: Ne propustite stand-up komediju 'S NOGU'

Zabava22.11.16, 11:45h

Dino Ćatović specijalni gost Pedje Bajovića: Ne propustite stand-up komediju 'S NOGU'
Pedja je sa ovom predstavom na prvoj regionalnoj turneji, u rano proljeće 2012. godine, nasmijao preko dvije tisuće i isto toliko hiljada Srba, Hrvata, Bosanaca sa sve Hercegovcima, Slovenaca i Crnogoraca


 
U četvrtak, 24. novembra u Amfiteatru Doma mladih nastupiće Pedja Bajović, jedan od (i zvanično: www.VotePedjaBajovic.com) najsmješnijih ljudi na svijetu. Pedja stiže sa stand-up komedijom “S NOGU* (*Sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije)“.


 
Pedja je sa ovom predstavom na prvoj regionalnoj turneji, u rano proljeće 2012. godine, nasmijao preko dvije tisuće i isto toliko hiljada Srba, Hrvata, Bosanaca sa sve Hercegovcima, Slovenaca i Crnogoraca… Ako se pitate zašto – zato što su svi oni u toj predstavi! U međuvremenu su ovu predstavu vidjeli i mnogi drugi u svim zemljama našeg dijela svijeta, ali i šire!


 
I to nije sve! Prije Pedje na scenu izlazi Dino Ćatović. On stand-up komediju koristi kao bijeg od stvarnosti. A stvarnost su žena i djeca. Najviše voli nastupe van grada, po mogućnosti u drugoj državi. Nekad sam plaća organizatoru za gaže. Pokušava da razbija predrasude gdje god se pojavi - pogotovo onu da su Bosanci smiješni. Voli pojest i popit, ali mu se ne prima. Specijalnost mu je najniži oblik humora, što i nije baš teško s obzirom da je ispod metar i sedamdeset.


 
Ulaznice možete kupiti na blagajni BKC Sarajevo, na platou Skenderija i putem prodajne mreže kupikartu.ba po cijeni već od 10,00 KM.

 

Blagajna na platou Skenderija će u četvrtak raditi i u večernjim satima.

 

(DEPO PORTAL/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook