životna drama poznate glumice

Ispovijest Charlize Teron: Otac je vikao 'Noćas ću vas obje ubiti', a onda je majka uzela pištolj i usmrtila ga...

Showbizz21.11.16, 11:15h

Ispovijest Charlize Teron: Otac je vikao 'Noćas ću vas obje ubiti', a onda je majka uzela pištolj i usmrtila ga...
- Moja majka je divna osoba. Znam da sva djeca to govore i da zvuči otrcano, ali ja imam pravo to reći. Moja mama spasila mi je život - rekla je Charlize

 

 

Imala sam 15 godina kada sam gledala mamu kako ubija tatu Oskarovka je o obiteljskoj tragediji progovorila nekoliko puta te je priznala kako ju je taj događaj ojačao. Često zahvaljuje svojoj majci koja joj je spasila život.

 

Prema manirima šarmantne Charlize Theron (41), mnogi bi zaključili kako dolazi iz bogate i sretne obitelji te da je imala djetinjstvo iz bajke. No njena priča potpuno je suprotna te bi mogla parirati scenariju nekog trilera- piše 24sata.hr.

 

- Moja majka je divna osoba. Znam da sva djeca to govore i da zvuči otrcano, ali ja imam pravo to reći. Moja mama spasila mi je život - rekla je Charlize.

 

Glumica je odrastala uz bipolarnog oca alkoholičara koji je psihički i fizički zlostavljao nju i njenu majku Gerdu. Kada je imala 15 godina, Charlize je vidjela nešto što je zauvijek promijenilo njen život. Te večeri ona se vraćala iz škole, a njen otac Charles i stric dolazili su iz lokalnog bara. Majka je bila ljuta i zaključala je vrata.

 

- Znala sam da će se nešto loše dogoditi, imala sam taj osjećaj - priča Theron.

 

Kada je stigao pred kuću počeo je pucati, prvo u ogradu pa kroz kuhinjska vrata. Uspio je ući unutra, stao pred Charlizeinu sobu te počeo ljutito lupati.

 

- Noćas ću vas obje ubiti - vikao je i pucao u vrata pištoljem. Kada je to čula, majka je uzela svoj vlastiti pištolj i upucala svog supruga, a njegovog brata ranila. Kada je shvatila što je učinila, Gerda je htjela zaštiti svoju kćer i zamolila je da ode iz kuće.

 

- Rekla mi je idi i učini nešto od svog života.

 

To su žrtve koje radite za svoju djecu. Uvijek sam joj bila prva - rekla je Charlize.

 

Godinu dana nakon tragedije Theron se odselila u Milan kako bi započela manekensku karijeru, a nekoliko mjeseci kasnije otišla je u Hollywood s 'koferom punim snova' i 400 dolara u novčaniku. Deset godina nakon toga proslavila se u filmu 'Monster' i osvojila Oscar za najbolju žensku ulogu.

 

Iako se dugo borila s tim, glumica je priznala kako ju je ova obiteljska tragedija ojačala. O njoj je progovorila nekoliko puta i objasnila da unatoč svemu i dalje nosi 'ožiljak' na svom srcu.

 

- Trebalo mi je neko vrijeme da shvatim da se to zaista dogodilo. Uvijek mislite da se ovakve stvari neće desiti vama - priča glumica.

 

Njena majka Gerda nije osuđena, već je sudac zaključio kako se radilo o samoobrani.

 

O incidentu je govorila kod Oprah i Piercea Morgana. Kada su je pitali što bi promijenila kada bi se mogla vratiti u prošlost, Charlize nije dvojila.

 

- Prisilila bi roditelje da se rastanu, jedino to. Moj život je divan i nikad ga ne bih mijenjala - rekla je Theron.

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook