VARNICE VEĆ SIJEVAJU

Stiže spektakl: Na TV Pink BH počinje nova sezoa šoua 'Ja imam talenat'

Mediji18.11.16, 11:23h

Stiže spektakl: Na TV Pink BH počinje nova sezoa šoua 'Ja imam talenat'
Od 20. novembra, svake nedjelje od 22:00 uživat ćete u neobičnim talentima takmičara iz čak 12 zemalja - samo u programu TV Pink BH

 

Jedan od najpopularnijih televizijskih formata, “Ja imam talenat”, koji se u okviru serijala “Got Talent” prikazivao u zemljama širom svijeta, 20. novembra od 22 sata startuje na Televiziji Pink BH.


Više od 450 učesnika ocjenjivaće četvoročlani žiri - glumac Srđan Žika Todorović, glumica Danica Maksimović, pjevačica Ana Nikolić i njen suprug, reper Stefan Đurić Rasta, s kojima će atmosfera u studiju sigurno biti dinamiča, budući da je već tokom prvog snimanja došlo do varnica i to između popularnog bračnog para.


- Mislim da treba biti strog, ne zato što nas na estradi ima mnogo, već zato što ovaj show ima svjetsku popularnost i mislim da svijetu treba predstaviti ono što je najbolje, sigurna je Ana Nikolić.


- Uvijek sam realna i objektivna. Mislim da moje kritike i pohvale takmičari shvataju na najbolji mogući način, jer im direktno kažem šta mislim. Drago mi je što sam među ovim mladim talentovanim ljudima, rekla je glumica Danica Maksimović koja ima iskustva kao član žirija u ovakvom show programu.


Glumac, Srđan Žika Todorović kaže da neće biti strog, već objektivan.


- Volim da probam nove stvari. I na filmu volim da radim ono što moje kolege odbiju, objašnjava Žika Todorović i dodaje da je, kao neko ko ima mnogo muzičkog iskustva, najkompetentniji da ocjenjuje pjevače i muzičare.


U voditeljskoj ulozi publika će imati priliku da gleda Anu Mihajlovsku, koja je neko vrijeme odsustvovala iz javnog života, a znajući koliko je temperamentna ova voditeljica, kandidati će na svojoj strani imati jakog saveznika.


Od 20. novembra, svake nedjelje od 22:00 uživat ćete u neobičnim talentima takmičara iz čak 12 zemalja - samo u programu TV Pink BH.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook