foto/ KONTRAVERZAN NASTUP FOLK ZVIJEZDE

Sado-mazo performans Jelene Karleuše, a onda užitak uz krompirušu i zeljanicu: Muškarci u redu za bičevanje...

DEPO PLUS14.11.16, 12:25h

Sado-mazo performans Jelene Karleuše, a onda užitak uz krompirušu i zeljanicu: Muškarci u redu za bičevanje...
Javilo se n desetine muškaraca koji su prisustvovali koncertu, a koji su htjeli da ih Jelena bičuje na bini

 

 

Jelena Karleuša nedavno je gostovala na koncertu u Berlinu gdje je postavila novi rekord posjete i, kao i uvijek kada su nastupi kontroverzne pjevačice u pitanju, pomjerila granice i šokirala.


Naime, tokom nastupa na muzičkom događaju u organizaciji "BalkanEvents Live", a koji se održao na već popularnoj adresi za nastupe velikih zvijezda “Universal Hall”, koji je u vlasništvu Refika Suljića, u njenom nezaobilaznom dijelu programa izvela je sado-mazo performans.


Tom prilikom javili su joj se desetine muškaraca koji su prisustvovali koncertu, a koji su htjeli da ih Jelena bičuje na bini.


Kao i uvijek kada je u ovom njemačkom gradu, pjevačica je posjetila prijatelja Mirsada Fikića Mikija i uz priču i druženje sa njim uživala u specijalitetima njegovog poznatog restorana "Sarajevo Inn Grunewald", koji je nezaobilazna destinacija svih pjevača i muzičara koji dolaze u Berlin.


Iako je do sada uvijek sa menija uzimala mesne delicije, ovog puta Karleuša je došla kao veganka, te je jela krompirušu i zeljanicu.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook