Kraj zbog ljubomore?

Još jedan ljubavni krah: Rastali se Shakira i Gerard Pique

Showbizz11.11.16, 21:58h

Još jedan ljubavni krah: Rastali se Shakira i Gerard Pique
Šuška se da su uzrok ove odluke privatni problemi, te da je njena veza sa fudbalerom Barcelone u krizi

 

Još jedan slavni par navodno je na ivici raskida. Kako prenose strani mediji, pjevačica Shakira odlučila je da stavi tačku na dugogodišnju vezu sa fudbalerom Gerardom Piqueom.


Pjevačica je nedavno otkazala sve nastupe, uključujući i one na dodjeli Latino Grammy nagrada, i Američkih muzičkih nagrada, što je iznenadilo njene fanove. Naime, kolumbijska zvijezda trenutno promoviše novi singl, a rijetko se dešava da pjevači u takvim situacijama odustaju od nastupa na tako velikim muzičkim događajima, piše Blic.


Šuška se da su uzrok ove odluke privatni problemi, te da je njena veza sa fudbalerom Barcelone u krizi. Za sve je kriva, navodno, njegova ljubomorna priroda, pošto je pjevačici zabranio da snima spotove sa drugim muškarcima.


Prošlo je dosta vremena otkako je slavni par viđen zajedno.


Shakira i Pique zajedno su već šest godina, ali su u više navrata isticali da ne planiraju da svoju vezu krunišu brakom. 


Imaju dvojicu sinova, Milana i Sašu. Upoznali su se na snimanju spota za pesmu "Waka Waka", koju je Shakira snimila za potrebe Svjetskog fudbalskog prvenstva 2010.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook